På eftermiddagen kom ju Tessan, Jörgen och Kasper hit för att ha en grillkväll med oss. Vi fikade, tog en promenad på samhället och sen började vi ordna inför grillningen. Då vädret var väldigt ostadigt så fick vi äta inomhus. Blev grillad karré och kyckling samt potatissallad, sallad och fetaoströra. Smarrigt.

Småkillarna hade väl inte så stor behållning av varandra för Kasper var rädd för Melvin. Melvin kan ju låta rätt högt och då började Kasper gråta. Stackarn. Det går ju inte precis att hyssja på Melvin heller, ordet tyst vet han inte vad det är. Just i början när så satt Kasper i Melvins gåstol, den var för hög för honom men då gick Melvin och puttade på, så sött. Fick en videosnutt på det men vill inte lägga ut den utan tillstånd.

Melvin fick även en försenad 1års present från Kasper, var en jättekul tavla med djur som man kunde trycka på så lät de, man kunde även lyssna på låtar och klicka på små tangenter… den var poppis. Tack snälla ni!!

Sen åkte jag och Tessan till Järna för Melvin hade fått paket från www.barnparadiset.se se bilden nedan vad de skickade till honom. Tack snälla för presenterna. Skålen kommer jag ha glädje av och leksakerna var poppis. Filten blir perfekt i vagnen som skydd för solen. Jättesöt fotoalbum fick vi också samt en skylt att hänga på dörren till Melvins rum. Nu hade vi redan en skylt där men Tessan som är helt galen i döskallar fick den för att hänga på Kaspers dörr så de tackar också Barnparadiset 🙂

Är så glad också för en supertrevlig kille på WordPressforumet har försökt hjälpa mig med det här att få in bilder och nu ikväll fick jag mail att han hade en fil man skulle lägga in så skulle det funka och det gör det. Inte helt smärtfritt för man får ibland lägga in bilden 2ggr innan det funkar men ändå, jag är supernöjd. Tack snälla.

6 Responses to Trevlig kväll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *FÖLJ MIG PÅ TWITTER


Categories

Archives

Design by lilith.se