Första arbetsdagen

Klockan ringde vid 5.40 och då var det bara att gå upp. Melvin som i stort sett alltid sover som en stock hade givetvis vaknat till mitt i natten (lampan lyste i hans rum då han drömt mardrömmar tidigare) och börjat leka, suck. Sov i alla fall några timmar. Tog bilen till jobbet och det tog 1 timme så jag stämplade in kl 7.

Gick runt och hälsade på jobbarkompisar och fick börja jobba lite smått, mycket kom jag faktiskt ihåg förvånande nog så det här blir nog inte så jobbigt som jag föreställt mig. Min mammavik. är bara kvar veckan ut men det blir skönt att stå på egna ben sen. Är lite rädd att trampa på henne också, hon har ju skött det här så bra under tiden jag varit borta.

Gick ut och åt lunch men innan jag åt lunch så ringde jag Nicke för att berätta en kul nyhet och lyckades väcka Melvin, snacka om att missa att det var hans förmiddagslurtid (puh).

Jobbade på resten av dagen och var ganska trött när jag packade ihop och stämplade ut kl 16. Var köer hem också då de bygger om och donar i Farsta, var jätteköer och bilar börjar tränga sig, irriterande. Tog dryga timmen hem.

Väl hemma så mötte en superglad Melvin i hallen och då kunde inte jag hålla emot utan började gråta, blev så glad när jag såg honom, tänk vad man älskar de små liven och vad mycket det kändes när jag varit ifrån honom en hel dag. Har aldrig varit borta från honom så länge.

När jag kom hem åt jag middagen som stod klar och Melvin lekte med en fin present (se eget inlägg om det). Sen blev det lek med presenten, bus och lek med lite bilar. Nicke stack ut och sprang en kortare runda. När han kom hem så var Melvin supertrött så nu har han ätit välling och gått och lagt sig.

Hoppas på lite kaffe och sen blir det slappt i soffan för imorgon skall jag försöka åka 6-tåget.

2 thoughts on “Första arbetsdagen

  1. Skönt att det gick bra. Det är jobbigt att börja jobba men man vänjer sig. Jag hade grym huvudvärk efter första veckan… Hoppas veckan fortsätter bra! (Passar på att kommentera när jag sitter på mac, funkar inte från min pc.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.