Värre idag

Gick upp vid 5.40 imorse också, var dödstrött. Sov dåligt inatt då jag drömde konstigt. Dessutom tror jag att jag lyckades väcka Melvin när jag gick upp men som tur var somnade han om, Nicke säger att han inte hörde det ens. De hade gått upp vid 8.

Var ganska lugnt på jobbet och när man är två så är det ju ännu lugnare. Vikarien är bara kvar denna vecka och det är nog bra det, är synd om henne också som inte har så mycket att pyssla med.

Var supertrött när jag åkte hem idag. Man är helt dåsig i huvudet. Gick från jobbet vid 16.25 så vi hann med tåget som gick efter halv. Lika bra att ta ett tåg tidigare så jag inte missar min anslutning, imorse åkte Västerhaninge tåget ifrån mig och jag ville inte råka ut för att missa Södertälje tåget på hemvägen. Fick vänta på Gnestapendeln i Södertälje hamn men hellre det än att missa tåget.

Träffade Inger på tåget mot Mölnbo så vi satt och pratade. När vi kom hem åt jag Nickes nypåkomna maträtt… potatismos blandat med stekt köttfärs och sen kokta grönsaker till det. Låter skitäckligt men var faktiskt gott. Melvin hade ätit så mycket middag så när det var vällingdags så orkade han knappt ingenting.

Mina föräldrar var här och fikade på kvällen och sen har jag ägnat kvällen åt att gå igenom alla tävlingsmail samt lagt upp nya tävlingar. Nu blir det rensning av mailbox och snart är det sängen som hägrar. Ska upp vid 5.40 imorgon också, skönt att vara tidigt på jobbet.

2 thoughts on “Värre idag

  1. Vi brukade alltid göra något som vi av någon anledning kallade för sportlovspaj när jag bodde hemma. Stekt överbliven köttfärssås i en form, potatismos på det, och in i ugnen. Så fick det stå tills potatismoset hade fått önskad färg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.