Vinn: Kläder från Lollopard

Nu är det dags för tävling igen, sponsor denna gång är Lollopard. Anna Rydén och Valentina Hagman heter tjejerna som tillsammans driver företagt lollopard. Lollopards produkter representeras av unika kläder och accessoarer i egen design och i hög kvalité. Alla plagg tillverkas i samarbete med miljöcertifierade leverantörer. Plaggen är slitstarka, långlivade och fungerar året om. Det är mönstren och färgställningarna som talar och gör just lollopards plagg unika.

Ni har nu chansen att vinna ett set med body och velourbyxor. Färgen är turkosblå. Finns i storlekarna 50/56, 62/68, 74/80 och 86/92. Värdet på vinsten är 399kr. Har ni inte själva barn så kommer det här garanterat bli en uppskattad present till någon med barn.

 

Jag vill att alla skall kunna vara med och tävla så även ni utan blogg kan vara med. Det man måste göra för att få vara med i tävlingen är

1. Gå in på www.lollopard.se och titta på deras produkter. Skriv en kommentar till mig med en produkt som ni tycker mycket om.

Ni som har blogg skall göra det som står ovan men vill ni ha 5 extra vinstchanser så skall ni även länka i er egen blogg, ni skall länka till både mig och lollopard. Använd bilderna samt texten nedan.

” Jag är med och tävlar hos En Mölnbobos Liv, vinsten är ett set barnkläder från Lollopard. Tävlingen är öppen för alla även ni utan blogg. Tävlingen avslutas 31 oktober”

Glöm inte att ange er mailadress då vinnaren kontaktas via mail samt utannonseras här i bloggen.

87 thoughts on “Vinn: Kläder från Lollopard

  1. Jag har skrivit ner några tips och träningsråd inför en svensk klassiker. Man lär sig mycket första gången på hur man bör lägga upp tex Vasaloppet både hur man bör träna men även utrustning.

  2. Trevlig tävling! Dom har jätte fina barnkläder. Min stora prinsessa skulle gilla klänningen i lila/röd för 2-10 år.

    Då håller jag tummarna…:)

  3. Surfade in på Lollopards hemsida och de har verkligen underbara kläder. Fastnade för den blå tröjan i “majsmönster”

    Klart att man vill vara med i din tävling och jag har ju givetvis länkat till min blogg.

    Ha en mycket trevlig helg med mycket höstmys i ruskvädret!

  4. jag är självklart med och tävlar!
    Jag gillade “Barntröja mönstrad blå/ljusblå” 🙂

  5. Dotter till en äkta svensk traktorkvinna som hon är så gillar hon traktorbodyn i orange mest. Vi såg ett par byxor i samma färg som skulle passa bra till!

  6. Är gärna med, skulle bli en fin present om jag vann!
    Jag gillar den blå/gröna Farfarströjan 🙂

  7. Jag gillar babybody med traktor- härligt med starka färger. Ett barnklädesset skulle sitta fint till lillebror som knappt haft något annat än ärvda kläder från storebrorsan….

    Jag har ingen blogg men jag har bott i Mölnbo- på Krokvägen- och ätit på Abbes pizzeria samt handlat på Mölnbo livs när det låg i det gula huset och hade öppet till kl. 14 på söndagar….

  8. NU såg jag att de har suveräna slitstarka klassiska _jeans_ Gabriel oxo, måste införskaffa till våra barn…Tack på förhand o ha de / Gabrielle

  9. Klart är att jag vet och tror
    att jag gillar mest Blå Byxdress velour.
    Mina två barnbarn bör sig i lollopard kläder klä
    för att på barnens catwalk vara me´

  10. Min absoluta favorit för vuxna i Lollopards sortiment är Ärmlös klänning/tunika mönstrad lila/röd. Ett praktiskt plagg för många tillfällen, klänningen skulle säkert passa min nuvarande gravidmage också. Det turkosa setet skulle vara såå fint på min dotter, stlk 86/92.

    Tack för en bra blogg!

  11. Jag gillar gamla-saab-mönstret. Nostalgi… så´n bil hade ju morfar. Fast det är verkligen svårt att välja en favorit. Lollo parde har så mycket fint!

  12. Jag vill gärna tävla!

    Min favorit är (förutom justr det som jag har chans att vinná) är den blåa byxdressen! Den är jag sugen på att ge min älsklingsbrorson i julklapp! 😀

    Ha det gott!/Tina

  13. Jag är med.

    Nu har vi på PAPRIKASTORE startat en exculsive tävling.

    Vinst: 1:a pris – 1500:- att handla för.
    2:a pris – 1000:- att handla för.
    3:dje pris – 500.-att handla för.

    Tävlingstid: Tävling pågår fram till 1/11-08 Kl. 12.00

    Hur man tävlar:
    Det enda du behöver att göra är att anmäla dig för medelmsbrev hos PAPRIKASTORE.
    Det gör du genom att skriva en kommentar till det här inlägget med din mailadress i.
    Då kommer du att få nyhtesbrev med exclusiva erbjudanden från PAPRIKASTORE, och även information om när vi fått nytt i butiken eller något annat skoj händer.

    Hur man vinner vårt fina pris:
    Vid tävlingens slut kommer vi lotta fram 3 stycken prisvinnare av de som deltagit.
    Då ska de tre skriva var sin slogan om PAPRIKASTORE, vad som är bra helt enkelt.
    Den vi anser skrivit bäst vinner då 1500:- att handla för i butiken.
    Den näst bästa vinner 1000:- att handla för i butiken.
    Den tredje bästa vinner 500:- att handla för i butiken.

    Den slogan som vinner kommer vi presentera på PAPRIKASTORE och har vinnaren en blogg kommer vi också länka till den vilket gör att du får fler besökare till din blogg. Fint va!!

    Så tveka inte. Anmäl dig för nyhetsbrev och bli en vinnare på många sätt. Tävlingen hittar du på http://paprikastore.blogg.se/

    Lycka till med tävlandet!! Mari – Paprikastore.se Din märkesbutik på nätet för honnom för henne för alla.

  14. Fick jag shoppa loss i lollopards shop skulle jag välja
    Barntröja med blå bil och ett par matchande blå velourbyxor.
    Sonen Ceasar skulle passa som handen i denna fina outfit:)

  15. Jag bara äääälskar påslakanseten. Härligt med något modernt och tufft istället för alla gulliga djur och krusiduller som det brukar vara!

  16. Underbart kul med en tävling som piggar upp i höstrusket. Jag tycker om alla Lollopards kläder, levande mönster och härliga färger och underbar kvalité. Har tvättat min sons kläder massor av gånger och de är fortfarande lika fina!
    Nu till favoriterna!!!! Älskar det orangea traktormönstret – på liten som stor. Är även stormförtjust över att majsmönstret är tillbaka och att den gamla hederliga Kockumskranen fortfarande pryder sin plats!!!
    Hej och tack! 🙂

  17. Hej hej, jag vill gärna vara med och tävla. Jag tycker att deras babypyjamas med Saab-bilarna är alldeles underbar :). Vilket kul mönster. Och självklart länkar jag även till dig och lollopard.

  18. ” Jag är med och tävlar hos En Mölnbobos Liv, vinsten är ett set barnkläder från Lollopard. Tävlingen är öppen för alla även ni utan blogg. Tävlingen avslutas 31 oktober”

    Min favorit är klänningen “brun traktor”, helt underbart fin! Eftersom vinsten är kläder upp till stl 92 och min dotter tyvärr är för stor för dom så tävlar jag för att vinna åt min vän som väntar tvillingar och som har en liten dotter redan. Hon behöver massor med hjälp…:-)

    Länkar till tävlingen i min blogg!

    Mvh Linda

  19. Åhhh, jag och min lille Victor skulle mer än gärna se de fina velourkläderna i blått hemma hos oss. Ser så gossiga och sköna ut 🙂

  20. Ja jag är gärna med och tävlar! Jag blev väldigt förtjust i den röd/lila farfarströjan med den lila velor byxan till, gillar verkligen den färgkombon.

  21. Jag tycker att deras traktormönster är helt underbart! Men den grön mönstrade filten är också fin!

  22. Jag tycker att det setet som du visar ovan är finast =) I alla fall när det gäller pojkkläder, hade jag haft en liten tjej hade jag nog valt den röda mönstrade klänningen med matchande mössa =)

  23. en vän till mig väntar en bebis som kommer när som helst. En liten Leon hehe. Hon skulle bli super glad över dessa kläder det vet jag att hon blir! Hoppas bara jag får chansen att ge bort dom. Kram!

  24. Jag tokgillar deras Barnklänning brun traktor lång ärm
    (Mimmi). Och jag vet en 2åring som också skulle gilla den.. 🙂
    Länk hit finns i min blogg.

  25. Att bara välja en enda produkt från den nya kollektionen är näst intill omöjligt, men eftersom jag är filtfanatiker får det bli babyfilten med bilar och turkos plysch. 🙂
    Jag länkar naturligtvis från min blogg också, för vem vill inte få fem extra röster?

  26. vet inte om min kommentar kom med…
    har länkat i bloggen och min favort är ju påslakansetet med traktor, baby.
    ha det fint 🙂

  27. Har ingen blogg, men är gärna med och tävlar.
    Tycker att den lila velourklänningen är så fin, gärna med bodyn i samma tyg som fodret på klänningen.
    Setet du lottar ut är också jättefint, passar både tjejer och killar.

  28. Hej, skulle vara roligt att vara med i din tävling även om jag inte har en blogg. Jag såg en lila velour-munkjacka som min 7-åring skulle dö för! Om jag vinner vill jag ha storlek 74/80 till min systerson.

  29. Jag skulle vilja vinna detta fina sett eftersom min gudmors son är 7 månader och då kan det ju passa att ge det.
    Min favorit på deras hemsida är Babymössa mönstrad blå/grön
    129,00 kr

  30. jag vill vara med!

    Vet inte om det finns något jag gillar mer än något annat på lollopard (ALLT är JÄTTEFINT) men bodyn traktor hade varit så fin på min son! :o)

  31. Lollopard är så skönt!
    Den tokfina byxdressen Bambi väcker habegär!

    “Byxdress Bambi. Helt ny är denna ljuvliga byxdress i mjukaste velour. Band i midjan och tryckknappar för att du lätt ska kunna byta blöjan.”

  32. Jag gillade den röd/lila barnklänningen!
    Men hoppas på att få vinna barnkläderna i storlek 74/80.
    Ha en fortsatt bra dag!

  33. Jag vill gärna vara med i tävlingen.
    Jag gillar lollopards kläder med traktorer på. Jag har ett syskonbarn som är galen i traktorer och vem vet det kanske min lilla kille också blir om morfar får bestämma.

  34. Jag storgillade babyklänningen i blå velour.
    Jag tävlar åt syrrans dotter Miranda.

    /Jessica

  35. jag gillade den röda/lila klänningen till tjejer =) jag är med och tävlar o har länkat till tävlingen

  36. Jag gillar bäst Kimono, båda färgerna var lika fina!! Fast setet man vinner är ju alldeles fantastiskt snyggt oxå, vilka färger!!

    Länkat på bloggen!!

  37. Jag älskar Lollopard och nu deras velor kläder byxorna och byxdressen så mina tummar hålles så hårt så, vore så kul att ha turen på sin sida.

  38. Självklart vill jag vara med och tävla. Skulle älska att vinna något tufft från lollopards till vår tuffa lilla son:-) Har länge spanat in deras fina kläder, faktiskt ändå sedan dottern föddes -05. Nu har vi även fått en son men har ännu inte införskatt något plagg för dem. Så det är på tiden:-) Skulle älska att vinna de plaggen som du visar. Tycker att just det är så fint. Hade spanat in bodyn i rosa tidigare men nu är det i blått jag vill ha st 74/80. ÅÅÅ håller tummarna att det äntligen ska vara min tur att vinna.

  39. Hej!

    Jag gillade velourkläderna bäst! Speciellt dambyxorna! Skulle jag vinna så skulle jag vilja ha strl 86/92:-D
    Hälsningar Sara

  40. Jag hade gärnat velat vara med och tävla. Min syster som jag delar min blogg med ligger inne på sjukhus nu med sin son Leo som är 3 månader tidig men mår som tur bra! Hade varit en underbar present till dem båda.

    Jag var absolut inne och kollade på hemsidan du länkade och man kunde ju inte undgå att tycka den röda scarfen var helt underbart charmig. Jag kommer tyvärr inte länka tävlingen eftersom syrran kommer lätt se att jag är med och tävlar om bebiskläder 😉 Annars hade jag gjort det, självklart. Kram Benita

  41. Såklart vill jag vara med och tävla! Jag gillar den grön/blå babypyjamasen med alla bilarna på, cool!!

    Länkar från min blogg också 🙂

  42. Go kväll!
    Jag fstnade för hela kategorin velour, jag bara älskar det tyget!:)
    Kul om jag vinner priset, det är ju ett par velour byxor i;)

    Ha de fint!

  43. Är sedan länge fantast av lollopard, tyvärr vill de inte längre ha återförsäljare så de finns inte längre med i vårt sortiment 🙁

    Älskar det lila/röda tyget och skulle gärna vilja ha omlottklänningen i vuxenstorlek 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.