8738_body_rosa_marin_randig8746_t-shirt_la_Milla8762_tshirt_la_Alfons_svartturkos

Nu är det dags för en tävling igen i samarbete med Kidsbutik, vinsterna ser ni ovan. Den som vinner får välja mellan en body i blått eller rosa som finns i stl 50-80 eller en tröja av de som finns ovan. Tröjorna finns i storlek 86/92 – 122/128. Tävlingen avslutas 30 september 2009 och sker genom lottdragning.

För att vara med så vill jag att ni skriver i kommentarerna att ni är med, ni skall även svara på frågan om vilken produkt ni gillar bäst i deras sortiment. (1 vinstchans)

Vill ni ha ytterligare vinstchanser så vill jag att ni länkar till kidsbutik samt till min blogg och använder någon av bilderna ovan (4 vinstchanser). Ni kan kopiera texten nedan om ni vill men se till att länkarna fungerar.

“Jag är med och tävlar om baby/barnkläder hos En Mölnbobos Liv. Kläderna kommer från butiken Kidsbutik. Tävlingen är öppen för alla även er som inte har blogg. Tävlingen avslutas 30 september.”

För att få full pott i vinstchanser så vill jag att ni även lägger till min blogg samt min tävlingsblogg på bloglovin.

Gör ni allt detta så får ni totalt 10 lotter i dragningen. Ni måste skriva om ni lagt till mig på bloglovin samt om ni länkar så vill jag att ni skriver det så jag kan gå in och kolla.

59 Responses to Vinn baby eller barnkläder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *FÖLJ MIG PÅ TWITTER


Categories

Archives

Design by lilith.se