Vinn valfritt plagg/valfri filt från Petit Pure

Nu drar jag igång en härlig tävling i samarbete med webshopen Petit Pure Barnkläder, den här gången kan man vinna ett valfritt plagg eller valfri filt.

Lite information om butiken:

 

Hos Petitpure.se finner du barnkläder och barnvagnar av märken som är måna om miljön. Många är av ekologisk bomull som även är Rättvisemärkt/Fair Trade och vi har även plagg tillverkade genom rättvis handel eller handgjorda i liten skala. Hos oss hittar du märken som är lite unika och som är designade med miljön i åtanken såväl som etisk och social hänsyn. Modemedveten med samvete – ett naturligt val!

 

 petitpure_tavling_nov_09_425

Tävlingsreglerna är som vanligt enligt nedan.

För er utan blogg:

Lämna en kommentar i detta inlägg med vilket plagg/sak ni tycker bäst om i webshopen Petit Pure Barnkläder
För ytterligare 5 vinstchanser maila ut till 5st vänner att det är tävling hos mig och bifoga bilden samt texten som ni hittar nedan. Glöm inte att skicka kopia till mig så jag ser att ni mailat 5 vänner. Min mail är info@annakarlsson.se

För er med blogg:

Lämna en kommentar i detta inlägg med vilket plagg/sak ni tycker bäst om i webshopen Petit Pure Barnkläder. För ytterligare 5 vinstchanser så lägger ni in bilden ovan och texten nedan i er blogg. Se till att alla länkar fungerar och när ni gjort det så skriver ni även i kommentaren att ni länkat samt bifogar länken.

Denna text kan ni lägga i era bloggar/mail

“Jag är med och tävlar hos En Mölnbobos Liv om ett valfritt barnplagg eller filt från butiken Petit Pure Barnkläder. Tävlingen är öppen för alla även er som inte har någon blogg. Tävlingen avslutas den 20 december 2009″

73 thoughts on “Vinn valfritt plagg/valfri filt från Petit Pure

  1. Hejsan!

    Jag hoppas det går bra att jag lägger in alla 3 tävlngar under samma inlägg.
    tack snälla för tipset om dina tävlingar! Älskar att vara med o skulle man vinna är de ju toppen! 🙂

    Jag gillar tröjan “Rainbow love baby”.

    Kram kram

  2. Helt underbart med tävlingar, klart man vill vara med på det! Om jag skulle vinna så önskar jag mig en Prickig kimono sparkdräkt. Nu är det tyvärr så att mina små älsklingar blivit lite för stora för det här men våra underbara vänner väntar sitt första barn i januari och denna hade ju varit toppen. Passar både kille och tjej!! Tack…
    <3 <3 <3 Caroline

  3. Tycker verkligen om det ekologiska sortimentet. Jättesöta bodiesar, som “Baby Body flygplan”.

    Hoppas på tur nu, skulle vara perfekt julklapp till syrran som väntar barn. 🙂

  4. Hej! 🙂 Vilken kul tävling med underbart fina saker! Min absoluta favorit var lapptäcket retro blå. Hade passat min lillprins perfekt att få kura ihop sig i, under dessa mörka regniga tider. 🙂

    Mvh
    Pauline

  5. Åh, jag älskar “Baby body prickig blå”. Både jättesöt (vi väntar ju en liten bebispojke snart!) och EKOLOGISKT tillverkad, vilket är ett enormt plus.
    Borde fler barnklädesmärken tänka på 🙂

    Kramar!

  6. Jag vill också jättegärna vara med och tävla!
    Min favorit är den härligt grönprickiga babyfilten.

  7. Vilka mysiga plagg till rätt priser för min plånbok.
    Jag vill gärna vara med…Hittade Baby mössa med grodor på och även filten med grodor. Hoppas på att mitt lilla pyre som just nu sparkar i min mage kan få vinna något nytt och fint.

    Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.

  8. Hejsan, jag är gärna med och tävlar! Bäst i webbshopen tycker jag att lapptäcks-filtarna är! Ser jättegosiga ut;-)

  9. Jag vill absolut vara med & tävla! =) Jag tyckte bäst om Barntröja röd ‘Rock guitar’ och även Barntröja äpple & päron var jätte fin, så någon av de hade jag viljat vinna! =)

  10. Love Barntröja äpple & päron-DUNS Sweden
    Underbara färger!

    En sån i storlek 98 håller vi våra tummar för!

    / malin

  11. Har en tävling i min blogg som jag tror passar dig med en jättesöt tunika för flickor från Norska designers MyCinnamoonGirl. Delta gärna! =) Kram!

  12. Hej jag är med och tävlar och länkar till dig från bloggen. Tyckte bäst om Bodysuit snigel trädgård. Den var helt ljuvlig!

  13. Vad svårt att välja bara en favoritsak, det finns ju så himla mycket fint! En av de finaste tycker jag i alla fall är bodusuiten med nyckelpigor – jag gillar skärningen och det söta mönstret.

    Nu hoppas jag på tur! 🙂

  14. Barnklänningen Piccalilly i rött är ju verkligen passande till jul så den hoppas jag på att vinna.

  15. Hoppas fortfarande att turen ska komma till mig, så jag håller tummarna för en jättegullig body med nyckelpigor på!
    Mailar 5 vänner + kopia till dig.

  16. Jag är oxå gärna med och tävlar! Min favorit är babyfilten med nyckelpigor, sååå söt! Jag mailar mina vänner och dig för lite extra chans =)

  17. Jag fastnade för tröjan med rädisor på.

    Har mailat 5 vänner med barn + dig.
    mvh Jessica

  18. flera favoriter…. men gillade byxorna ” tatty bumpkin” och så var de på rea:) har mailat 5 vänner och en kopia till dig hoppas på tur asawallgren(at)hotmail.com

  19. hej. jag är med! jag har mailat vänner, och dig.
    jag gillade babyfilten med prickar på mest, den röda.. kanske för att jag har snöat in mig på prickigt och det är ju snart jul,=röd.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.