Nu har jag ett nytt samarbete med Gullgrodan där man kan vinna valfritt plagg från märket Pure Heaven. Här kommer lite info om kläderna från Pure Heaven.

VINNpureheaven

Pure Heaven ställer krav på att bomullen är odlad utan besprutning av giftiga ämnen. Under färgningen används inga tungmetaller eller formaldehyd. Knappar och blixtlås innehåller inte PVC. För mer information kan ni titta in på www.pureheaven.dk . Kläderna är tillverkade av 100% krav certifierad bomull. Märkt med EU blomman. Tvättas i 40 grader.

Tävlingsreglerna är som vanligt enligt nedan.

För er utan blogg:

Lämna en kommentar i detta inlägg med vilket plagg/sak ni tycker bäst om i webshopen Gullgrodan.
För ytterligare 5 vinstchanser maila ut till 5st vänner att det är tävling hos mig och bifoga bilden samt texten som ni hittar nedan. Glöm inte att skicka kopia till mig så jag ser att ni mailat 5 vänner. Min mail är info@annakarlsson.se

För er med blogg:

Lämna en kommentar i detta inlägg med vilket plagg/sak ni tycker bäst om i webshopen Gullgrodan.
För ytterligare 5 vinstchanser så lägger ni in bilden ovan och texten nedan i er blogg. Se till att alla länkar fungerar och när ni gjort det så skriver ni även i kommentaren att ni länkat samt bifogar länken.

Denna text kan ni lägga i era bloggar/mail

“Jag är med och tävlar hos En Mölnbobos Liv om ett valfritt barnplagg av märket Pure Heaven från butiken Gullgrodan. Tävlingen är öppen för alla även er som inte har någon blogg. Tävlingen avslutas den 28 december 2009″

71 Responses to Vinn valfritt EKObarnplagg av märket Pure Heaven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *FÖLJ MIG PÅ TWITTER


Categories

Archives

Design by lilith.se