Kom i säng sent igår kväll (eller egentligen idag, var efter midnatt). När jag släckt och lagt mig så vaknade sonen (superförkyld och hostig) men som tur var kom han inte upp utan låg istället och sjöng. Gick inte vidare bra för mig att somna utan jag lyssnade till hans nynnande och sjungande. Efter ca 15 minuter somnade han som tur var.

Vid två-tiden vaknar jag dock av en nattgäst, en liten kille som smyger in.. men vad har han på sig, jo sina solglasögon.. trots kolsvarta natten *s*. Han kröp upp till mig, lade sig tillrätta och somnade om. Första gången han gör det utan att vi säger åt honom att han får komma upp. Mys. Som tur var somnade han snart om och sen sov vi gott i ca 3-4 timmar. Sen tyckte Melvin att han skulle sova i sin egen säng och gick in på sitt rum. Där sov han till 7.30, skönt.

Idag på dagen har vi varit en sväng i Trosa och jag inhandlade en tröja som jag och Melvin kollat på. Besök gärna Busfröt . Tröjan är av märket Eggkids och bilden är lånad från Busfröts hemsida.
sofia_brand

På eftermiddagen så grillade vi hos mina föräldrar, blev till att tömma frysen igår då jag upptäckte att Melvin lyckats pillra och stänga av frysen. Allting hade tinat (som tur var hade vi inte hunnit storhandla) så en del fick grillas idag.

Nu ligger jag i soffan och funderar på att gå och sova. Man vet aldrig om någon kommer smygande inatt.

2 Responses to Nattgäst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *FÖLJ MIG PÅ TWITTER


Categories

Archives

Design by lilith.se