Ingen nattblöja

Melvin och jag är i luven på varandra hela tiden, han kan helt enkelt inte lyssna på mig. Blir vansinnig när han inte lyssnar. Det är mest vid läggdags detta händer. Idag förberedde jag honom på att vi skulle sätta på blöja, han skulle få en godis (vitamintablett), borsta tänderna och sen se ett Pippiavsnitt, sen sängen. Trots att jag talade om detta så blir han supergrinig, skriker och gömmer sig under bordet och vägrar komma fram. Jag blir tokig.

Det hela slutade med att han inte ville ha blöja (vi hade talat löst om det innan) så han fick som han ville. Vi får se när han kommer inatt. Tror inte han klarar en hel natt utan att kissa. När han sovit lunch utan blöja så har det hänt olyckor emellanåt så jag vet att han inte vaknar och känner sig kissnödig. Var uppe och försökte kissa honom innan 21 men då kom inget. Kommer prova igen när jag går och lägger mig (om inget hänt). Sen får jag hålla tummarna för att det går vägen.

3 thoughts on “Ingen nattblöja

  1. Hej, jag mår toppen efter operationen, är verkligen det bästa jag har gjort för mitt eget liv!
    hoppas det går bra hos läkaren o att du får en remiss, skulle du inte få, så kanske du kan skriva en egen, beroende på om ditt sjukhus tar emot egna remisser.
    lycka till

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.