De två första bilderna är från 2010, inte så roliga att se men det får jag stå ut med.

Bilden nedan är tagen förra veckan då jag och Karin var på Barnshoppings event. Den här  bilden tog “deras” fotograf Eva Johansson och jag kan säga som så att jag inte hade en aning om att jag fotades. Men kul att jag hade så roligt 🙂 och dessutom blev jag riktigt nöjd med bilden, jag ser så mycket fräschare och piggare ut på den.

2 Responses to 2010 och 2011

  • Marie-Louise says:

    Oj vilken skillnad. Hur gjorde du för att få operationen? Måste ha ett visst BMI för att få den? Jag tillhör Stockholms landsting. Kram fina

    En Mölnbobos Liv Reply:

    @Marie-Louise,

    Tror man skall ha över 35 i BMI (om man har typ sjukdomar). Jag hade en bra bit över 40 i BMI (43 eler 46, minns inte nu) så jag kvalificerade mig direkt. Alla mina värden var bra så det var väl förmodligen ingen större risk med att opa mig heller. Jag tillhör också Stockholm, fast gjorde op i Södertälje då det är närmaste sjukhus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *FÖLJ MIG PÅ TWITTER


Categories

Archives

Design by lilith.se