Vinn valfritt Iphoneskal

Jag har äran att anordna en tävling i samarbete med bloggtävlingar.com där ni kan vinna ett valfritt skal från iphoneskal.se

För att vara med så gäller följande regler (ni måste läsa noga för det är inte säkert jag har tid att påpeka om ni missat något)

* Ni skrivet ett inlägg i er blogg där ni lägger in texten nedan samt skriver en motivering samt lägger en bild på det skal ni vill vinna (måste finnas minst 1 i lager på det ni vill vinna).

* Ni lämnar sedan en kommentar i mitt tävlingsinlägg där ni kopierar in länken till ert tävlingsinlägg samt länken till det iphoneskal ni vill vinna.

Jag tävlar hos En Mölnbobos Liv som har en tävling i samarbete med Bloggtävlingar. Man kan vinna ett valfritt iphoneskal från iphoneskal.se. Tävlingen avslutas 20 januari.

Lycka till!

Vinnaren presenteras i ett eget inlägg och jag kommer även kontakta vinnaren och dubbelkolla vilket skal som vinnaren vill ha hem.

 

 

 

 

 

30 thoughts on “Vinn valfritt Iphoneskal

  1. Jag är självklart med!
    Här är länk till skalet; http://www.iphoneskal.nu/product_info.php?products_id=802
    Har tyvärr ingen blogg men jag gör några inlägg på facebook, hoppas att det går bra :)(Har många vänner)
    Hade verkligen blivit överlycklig om jag vann då jag just fick min iphone i födelsedagspresent nu i januari, och jag har inga skal än, skulle verkligen bli hur glad som helst om jag vann. Håller tummarna! 😀
    Min mail: sofia_cederfeldt@hotmail.com

  2. Hej & god forsättning!
    Jag är gärna med & tävlar eftersom killen behöver ett nytt skal,detta blev favoriten ett grönt: http://www.iphoneskal.nu/product_info.php?products_id=693

    Det här är länken till min blogg som inte verkar funka suck men inlägget finns där! Så då borde det gälla ändå eller? Du kan väl titta iaf..hoppas..

    http://www.nattstad.se/visit_blogg.aspx?postid=2265025&id=749049&prev=posts

    Det här är länken till min blogg som inte verkar funka men inlägget finns där,på min blogg http://www.nattstad.se/marias hörna under rubriken Nytt iphoneskal vilket vill du ha?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.