Jag vet att jag är nojig, men med flytningar av och till (mest till nu) så är jag rädd för att förlora “Lilla Plutt” (som Melvin bestämt att vi skall kalla bebisen). Var tvungen att köpa ett test idag och prova när jag kom hem nu på kvällen. Det visar fortfarande gravid. Det har ändrat sig från 1-2 veckor sedan till 2-3 veckor sen befruktning.. så än verkar det vara liv i magen. Kommer förmodligen begära ett VUL för att se att något finns där… skall bara ta tag i det. Får bli nästa vecka, måste googla och kolla i vilken vecka man kan se något, vill inte bara se gulesäcken utan att ett hjärta slår.

Så fort jag ser att något är där så bör man väl ringa och boka inskrivningstid hos MVC?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *FÖLJ MIG PÅ TWITTER


Categories

Archives

Design by lilith.se