Ibland blir jag så trött på alla idioter som kommenterar bloggar, jag är förskonad och har hitintills haft EN elak kommentar (som jag skrivit om tidigare tror jag). Visst jag är ingen stor blogg och inte lika drabbad som de som har många läsare. Men jag undrar, vad är det som gör att folk skriver elaka saker hos bloggare? Nu senast har ett gäng idioter gått på ett barn och skrivit massa elaka kommenterar. Ett oskyldigt barn, vad är det för störda människor som gör sånt?

Jag kan tycka att det är okej med konstruktiv kritik men att ge sig på en bloggare/bloggares familj är bara idioti. Sluta läs bloggen och ägna dig åt någon blogg du gillar istället. Snacka om att slösa energi.

Jag kan också tycka om saker och ting men jag väljer att endast kommentera med positiva kommentarer, bara för att jag har en åsikt om en sak så måste andra få ha sina åsikter. Det jag tycker är inte alltid rätt. Om någon frågar om en sak så kan jag svara hur jag skulle gjort i en viss situation eller hur jag upplevt samma problematik när jag råkat ut för något, men det är när någon efterfrågar det.

Nä fram för lite mer trevlighet i bloggvärlden. Ny tycker jag att vi alla går in och peppar Denise att fortsätta blogga och att vi alla tänker på hur vi kommenterar bloggar. Fram för lite trevlighet i bloggvärlden.

17 Responses to Idioter i bloggvärlden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *FÖLJ MIG PÅ TWITTER


Categories

Archives

Design by lilith.se