Idioter i bloggvärlden

Ibland blir jag så trött på alla idioter som kommenterar bloggar, jag är förskonad och har hitintills haft EN elak kommentar (som jag skrivit om tidigare tror jag). Visst jag är ingen stor blogg och inte lika drabbad som de som har många läsare. Men jag undrar, vad är det som gör att folk skriver elaka saker hos bloggare? Nu senast har ett gäng idioter gått på ett barn och skrivit massa elaka kommenterar. Ett oskyldigt barn, vad är det för störda människor som gör sånt?

Jag kan tycka att det är okej med konstruktiv kritik men att ge sig på en bloggare/bloggares familj är bara idioti. Sluta läs bloggen och ägna dig åt någon blogg du gillar istället. Snacka om att slösa energi.

Jag kan också tycka om saker och ting men jag väljer att endast kommentera med positiva kommentarer, bara för att jag har en åsikt om en sak så måste andra få ha sina åsikter. Det jag tycker är inte alltid rätt. Om någon frågar om en sak så kan jag svara hur jag skulle gjort i en viss situation eller hur jag upplevt samma problematik när jag råkat ut för något, men det är när någon efterfrågar det.

Nä fram för lite mer trevlighet i bloggvärlden. Ny tycker jag att vi alla går in och peppar Denise att fortsätta blogga och att vi alla tänker på hur vi kommenterar bloggar. Fram för lite trevlighet i bloggvärlden.

17 thoughts on “Idioter i bloggvärlden

  1. Nej men fy. Elaka människor finns de tyvärr både här o där. men vadå att skriva elaka kommentarer?? sluta läs bloggen då som du säger SJUKT
    kram

  2. Hej! Jag har mailat era mailadresser till min kontakt hos Loppi så jag hoppas att hon mailar er snart med lite info!

  3. Jag kan inte förstå sånt heller! Och speciellt inte på ett stakcars barn!

    Svaga människor är det säkert iaf som gör sånt!

    Kram!

  4. Fega människor som gömmer sig bakom en datorskärm (eller smartphoneskärm). Tragiska, patetiska personer! Folk som tror att deras personliga åsikt är lag. Huh vad jag stör mig på sådana. Folk som försöker inskränka andras val och frihet genom att nedvärdera, trycka ner och förbjuda. HUH!

  5. Ja ska man kommentera ska det vara med en trevlig ton och vill man “kritisera” gör man det konstruktivt. Själv slutar jag läsa bloggar som jag känner mig lite anti emot. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.