Accessoar

Funderar på vad man skall ha till klänningarna, jag är frusen av mig och i helgen blir det en klänning med smala axelband, får nog ta med en “kofta/cardigan”, sen är frågan om man skall hitta något smycke att ha till, kanske örhängen. Jag har en svart väska som får hänga med så man kan ha lite smått och gott med sig.

Till mammabloggalan så har jag den grå klänningen. Skulle vara snyggt med en färgklick av något slag till. Får se om jag kan hitta några roliga smycken, det enda fina halsband jag har är ett pärlhalsband, men jag är inte så förtjust i sådana, ser så strikt ut.

Rött är fint till grått, kanske kan hitta något fint rött att pigga upp med 🙂 Någon som har några fina tips på röda accessoarer, kanske en fin liten väska?

12 thoughts on “Accessoar

  1. Jag kommer oxå att ha någon form av kofta till min klänning 🙂 Annars fryser jag ju ihjäl 😉 Isberget och jag är syskon!! 😉

    Ja vi får hoppas att kommunen och dagiset kommer på en lösning som gör så att barnen får fortsätta åka på utflykt 🙂

    Ha en toppen fin dag <3

  2. @petra,

    Jag är också kass på accessoarer, har inga alls. Får ev låna en röd väska av mamma (om den är snygg), tror det kan passa till den grå klänningen (inför mammabloggalan). Nu i helgen vet jag inte om det blir något, beror på om jag hinner iväg och shoppa lite på lunchen på fredag.

  3. @Sandra,

    Tack för att du fixat RSS:en.

    Tänk om man hade flera klänningar att ta med *s*, men jag har min klar till kvällens middag, sen blir det något mer avslappnat på dagtid. Ska bli kul att ses.

  4. Ja de ska bli så kul!!!
    Ja jag har svårt med accesoarer. kul o snyggt men jag e så dålig på att använda de
    kram

  5. Ja jag får nog också kolla smycken nu i veckan, jag skulle vilja ha något som “plockar” upp det olivgröna som finns i klänningen… Inte helt enkelt kanske. Och så tänkte jag investera i ett par sådana där strumpbyxor som håller in lite här och var 😉 Kram

  6. Ja du…. Jag tar med mig flera klänningar så får jag se vad jag tar på mig…. Nu har jag fixat rss-feeden! Vi ses på lördag!!

  7. Jag köpte en kofta som matchar klänningen i färg, för jag är också frusen av mig. Ja just det, smycken, hum. jag som tyckte jag hade fixat det mesta… Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.