Blingo var på Bloggminglet 2012 och vilka härliga tjejer som jobbade där. Bjöd på sig själva och ställde upp som modell när Annica ville fota nya coola baggyjeansen. Sen har de otroligt fina kläder i ekologisk bomull, härliga färger och fina mönster. Jag blev helt kär i deras jeans för barn, så mjuka och sköna och i läckert grönt och rosa. Sen gillar jag Anines kollektion med stjärnorna, superfint.

Ursäkta bildkvalitén, men med min lilla kamera blir det inga vidare bra bilder längre. Måste köpa en ordentlig kamera. Kommer göra ett inlägg sen med alla bilder som Annica tog, hon fick sköta fotandet med sin systemkamera.

Här är jeansen som var så fina i kvaliten

Tröjan med stjärnan på armen är från Anine Bings kollektion, superfin och mjuk.

6 Responses to Härliga Blingo

 • petra says:

  Ja dom var fina & härliga dom kläderna!
  Så fin du var i din klänning igår
  kram

  En Mölnbobos Liv Reply:

  @petra,

  Tack snälla du! Du var också jättefin och jag gillade verkligen dina balla Marilynskor.

  Kände mig lite dum först då jag inte hade helt koll på hur du såg ut, kände mig säker först när jag såg skorna och så är jag ändå så fånig att jag inte törs gå fram ifall jag blandat ihop dig med någon *s*

 • Marie-Louise says:

  Ja gud dom tröjorna och byxorna var ju så fina. Jag hade lust att köpa för att lägga undan och spara, men så kan man ju inte göra när man inte ska ha fler egna barn 😉
  tack för en trevlig samvaro 🙂 Kram fina

  En Mölnbobos Liv Reply:

  @Marie-Louise,

  Du får köpa och lägga i mormorslådan 🙂

 • Elton har den tröjan och byxorna som tillhör, och jag älskar det!

  En Mölnbobos Liv Reply:

  @Agnieszka-2barnsmorsan,

  Åh…vill också ha. Men så blir jag lite snål eftersom jag precis handlat på Me&I till Melvin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *FÖLJ MIG PÅ TWITTER


Categories

Archives

Design by lilith.se