Tjejen från landet – den godtrogna typen?

Vilket dygn, vilka härliga människor. Dock måste jag säga att fina fina Eva förstört min världsbild lite, hädanefter kommer jag nog inte våga använda schampoo och balsam på hotell. Helt otroligt att jag inte förstått att det kan bli förödande, jag menar, Eva upplyste mig om att det kan blivit preparerat av någon tidigare gäst, tänk om det är hårborttagningsmedel istället för schampoo i flaskan? My god. Blir eget schampoo hädanefter 😉

Plötsligt får jag även höra av fina Marie-Louise att jag måste kolla upp tuber/flaskor med hårfärg, det byts tydligen ut hejvilt, tänk om man skall färga håret brunt och så blir det istället superduper blekt. Vilken chock.

Hur godtrogen har jag egentligen varit?

 

10 thoughts on “Tjejen från landet – den godtrogna typen?

  1. @Linda,

    Är du säker på det? På en del hotell har de stora flaskor, där byter de nog inte ut. Däremot såna där småflaskor kan jag tänka mig att de sätter dit nya när en gäst åkt.

  2. @Tess,

    Det gör det säkert! Som tur är färgar jag inte håret själv så jag är inte så orolig över det, var mer att det kom upp när Eva berättade om schampoot. Som jag sa till Eva, jag tror jag fortsätter leva farligt och chansar på att schampot på hotell är okej. Sen har jag alltid eget med ifall de skulle vara dåliga… 🙂

  3. Hehe… Jag har hört det där angående färgning, men aldrig upplevt det själv. Det märks ju om kartongen är öppnad sedan tidigare 🙂 Eller?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.