Yohannas real life

Hoppar på Yohannas real life utmaning. Har sett att andra bloggare skrivit om någon Yohanna men har inte klickat mig in för att se vem denna Yohanna är. Nu fick jag en kommentar och en länk till veckans utmaning och då måste jag ju vara med.

Vill ni vara med så kika in HÄR

Först måste jag säga att det finns nog inget som jag är paniskt rädd för men det finns två saker som jag inte gillar och den första är

Getingar! En död geting är en bra geting. Eller nja, riktigt så illa är det inte. Jag försöker alltid hjälpa dem ut när de kommit in i huset. Men efter att en geting landat i mitt hår och irrat sig in under håret och då stack mig i huvudet så har jag ogillat dem väldigt mycket. Sitter inte gärna kvar om de börjar surra runt mig. Får inte panikkänslor men tycker de är obehagliga.

Nr 2 som är obehagliga är dessa små meningslösa kryp. Förut kunde jag inte gå ut i skogen utan att ha ett gäng på mig. Slutade gå i skogen till slut. Nu när jag gått ner i vikt och faktiskt var ute och gick mer i skogen (plockade svamp m.m) så hade jag en fästing på mig på hela vår/sommar/hösten. Skönt. Kanske gillar de mig inte lika mycket längre.

7 thoughts on “Yohannas real life

  1. @Freja,

    har inget emot andra kryp men just fästingar är vidriga, jag bor söder om Stockholm och vi tillhör väl ett av de värre ställena. Har dock vaccinerat mig vilket känns rätt tryggt.

  2. Kryp är otäcka, jag är glad att det inte finns så mycket fästingar här uppe i kylan där jag bor…

  3. Håller med dig fullständigt! 🙂
    Getingar och fästingar är inte heller mina vänner! Förra veckan flög en geting stor som ett reaplan precis framför mig och jag blev så jäkla rädd!! Jag kan nästan inte titta på bilden med den äckliga fästingen….ha..ha…!!! Det är den mest hatade djuret som jag inte tycker fyller en endaste funktion…de sprider bara elände. Ha en fin dag!

  4. Halloj!
    Vad kul att du är med.
    Jag gör en sammanställning i morgon kväll och återkommer.

    Hälsningar
    Yohanna
    PS bilden i det andra inlägget är ju så träffsäker 😉 DS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.