Jag vet att jag var väldigt väldigt tjock men ibland trillar jag över bilder på mig själv som är så hemska att jag inte ens kan minnas att jag sett så hemsk ut. Satt och kollade på bilder från vår kickoff med jobbet. Bilderna var från en Åreresa 2005.

Bjuder på ett kort där jag är riktigt riktigt tjock (måste varit rekordtjock) och Nicke väldigt långhårig *s*.

Anna och Nicke 2005

Anna och Nicke 2012

20 Responses to Vedervärdig bild

 • anna says:

  Åh, grattis till den lille 🙂 Själv har jag en gosse på 5 månader. (och två äldre barn) Det är lite tuffre att hinna med allt då man har tre barn, t ex motion hinner jag typ aldrig med (inget av barnen går på dagis, först nästa höst börjar äldsta där) men matmängden och det man stoppar i sig kan man ju reglera själv oavsett hur många barn man har. Det skulle förstås gå snabbare att gå ner ifall man hann motionera mera…
  -Anna

  En Mölnbobos Liv Reply:

  @anna,

  Jo det är lite klurigare att hinna med, men ut och promenera funkar alltid. Sen har jag sån tur att min mamma har ett gå/löpband så jag kan säkert alltid låna det sen lite senare när jag kan börja springa igen… då får hon passa Felix 🙂

 • anna says:

  Jag hittade hit av en slump och märkte att du heter det jag hette innan jag gifte mig-lite kul tyckte jag:) Vet du att jag tycker inte alls att du såg vedervärdig ut som överviktig. Du var rund, javisst, och du vantrivdes i din kropp. Men jag som ser dina bilder för första gången ser inte det du ser..jag hör inte till dem som tycker att tjock automatiskt betyder ful eller oattraktiv. Men jag kopplar nog ihop tjock med ohälsosam…Grattis till din fina viktminskning och lycka till (med allt) i fortsättningen:) önskar en annan Anna

  En Mölnbobos Liv Reply:

  @anna,

  Tack för din kommentar. Det har gått bra. Tappade totalt 40kg men sen blev jag gravid och nu ligger en 7v Felix bredvid mig. Har några kilo kvar (typ 4-5) tills jag är på mina -40 igen… men känner mig så nöjd med mig själv ändå.

 • petra says:

  Vilken resa du har gjort. Så fin du e!!
  Kramar

  En Mölnbobos Liv Reply:

  @petra,

  Tack snälla du! Och vad du är duktig. Såg på FB 🙂

 • Oj vilken skillnad! På er bägge 🙂

  En Mölnbobos Liv Reply:

  @madelein – mamma till sex, tillgångar; Autism – ADHD,

  Jag det är det verkligen… till det bättre om jag får säga det själv 🙂

 • Meekatt says:

  Fina du! Så duktig du varit! <3

  Men vilket hår han hade, haha! Underbar frisyr! 😉

  Kram på dig!

  En Mölnbobos Liv Reply:

  @Meekatt,

  Tack!

  Jadu, Nicke var riktigt långhårig även när vi träffades 1999, fast då var håret mjukt, lockigt och såg ut som änglahår.. sen gick det utför och tillslut klippte han sig 🙂

 • Oj, vilken skillnad. Det nyare fotot på dig är väldigt fint och du ser sund ut 🙂

  En Mölnbobos Liv Reply:

  @Desirée Larsen,

  Tack snälla du!

 • Annelie says:

  Oj, vilken skillnad 🙂

  Kram!

  En Mölnbobos Liv Reply:

  @Annelie,

  Förstå att man har svårt att känna igen sig själv ibland *s*, fast det där hemska kortet måste varit peaken i min vikt… vidrigt att man sett ut sådär.

 • Otroligt imponerande och inspirerande.

  En Mölnbobos Liv Reply:

  @LILITH – Borderline & mamma,

  Tack!

 • Marie-Louise says:

  Ja det var en riktigt stor skillnad mellan dessa bilder… Fast jag tycker du är fin hur du än ser ut, för jag gillar din insida <3 Kram fina vännen

  En Mölnbobos Liv Reply:

  @Marie-Louise,

  Tack för de orden fina du! Det är faktiskt insidan som är viktigast men man blir ändå lätt chockad när man hittar sådana där kort på sig själv. Jag kände mig inte sådär svullen då utan tyckte nog jag var ganska fin… (kan varit ett hemskt kort iofs)

 • OJ vilken skillnad på er båda.

  Jätte starkt jobbat. Är mitt uppe i min kamp nu så jag hoppas
  att jag kan lyckas lika bra som du =)

  Kram Jenny B

  En Mölnbobos Liv Reply:

  @Jenza -viktresa,

  Tack Jenny! Du är jätteduktig som kommit igång. Nu har jag inte hunnit läsa bloggar på ett tag och har inte sett hur det gått för dig men jag tar igen det ikväll förhoppningsvis (sen är jag borta i helgen och då hinns det inte läsas)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *FÖLJ MIG PÅ TWITTER


Categories

Archives

Design by lilith.se