Att bo på landet

Igår hann jag inte starta upp datorn. Var iväg på “Antikrundan”, en årlig träff som ett gäng gamla jobbarkompisar från Ericsson anordnar. I år slapp jag fixa det hela utan det gjorde en kille som hade lite tid över. Skönt.

Vi träffades på restaurang Agaton i Gamla Stan där vi åt god middag och kollade vad som hänt sen sist. Nu var det faktiskt 2 år sedan vi sågs eftersom jag skulle opereras i samma veva som vi brukar ha träffarna.

Var jättekul att träffa alla men nackdelen med att bo på landet är att det är omöjligt att åka hem när man vill. Jag hade att välja på 21.12 eller 23.12 tåget. Lite sent att ta 23tåget så jag och en tjej tog tidiga tåget.

Apropå att bo på landet. Gissa vad som finns här där jag bor…. en pizzeria och ett livs, inget annat. När jag var liten fanns ett konditori och en sybehörsbutik. Vi hade även både ett Konsum och så “Anderssons” där man kunde handla över disk (det ni).

Bjuder på lite bilder på “centrum” vilket är Abbes pizzeria och stationen 🙂

och här bor jag, Nicke och Melvin

 

4 thoughts on “Att bo på landet

  1. @Maya,

    Det är väldigt skönt på många vis, det är bara det där med kommunikationerna som är värdelösa, men det får man ta. Ofta kan jag bli hämtad också så är lite bortskämd.

  2. Men visst är det skänt att bo på landet 🙂
    Vi har faktiskt en hel gata med butiker 🙂 2 livsmedelsaffäerer och allt annat som behövs i lilla Åhus 🙂
    Kram Maya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.