Event: Nypremiär på Tigers film

Idag har vi varit iväg till Stockholm för att gå på nypremiären av filmen “Tigers film” som Mgroup PR & Event bjudit in till. Vid 12.15 så ställde vi oss i kön vid Skandia biografen. Väl inne kunde man bli fotograferad samt bli ansiktsmålad. Men vi valde att prata med lite bekanta, ta vårt biogodis från Småfolk som bestod av krokar, russin och ABC kex. Drycken var smoothies till barnen och smaksatt vatten till oss vuxna.

Väl i salongen så satt jag och pratade med Linda som satt raden bakom mig. Sen hamnade även Martina med familj bredvid oss.

Var massor med bekanta ansikten och sen var det folk som var där som jag tyvärr inte sprang på.

De som var där och som jag känner var Ewa, Sofia, Jenny, Linda, Sofie samt att jag såg Annika, Rose-Marie och Annelie på håll. Tror inte jag glömt någon nu (då ber jag om ursäkt).

Melvin tyckte filmen var bra men den var lite för lång för att han och en del andra barn skulle klara det. Tycker ändå att det var lugnt i salongen, har absolut varit iväg när det varit med ståhej. Det bästa var att Madeleine och kollegor delade ut goodiebags efteråt, det tyckte Melvin var jättespännande. Ikväll blir det läsning av boken som var med.

Innehållet i goodiebagen. Melvin gillade nalle puh figuren till sina “crocs” och boken. Armbandet har han satt på sig. Väldigt spännande att få en egen goodiebag.

Efter bion så gick vi till London och åt en tidig middag. Jag och Nicke tog Fläskfilé Oskar och Melvin tog spagetti. Efter det blev det besök på buttericks där Melvin köpte handklovar (nu lever man farligt). Sen blev det en fika på Café Sense.

Nu är vi hemma och Melvin kollar på Ratatouille och snart är det sängdags för honom. Har lovat att läsa Nasses bok.

 

12 thoughts on “Event: Nypremiär på Tigers film

  1. @Jenza -viktresa,

    Det var så sjukt mycket folk. Såg att du satt ganska högt upp. Vi får styra upp en lekdejt på Buzis eller så kan vi ses hemma hos någon och fika och snacka skit. Vi bor ju inte så långt ifrån varandra. Jag har iofs noll koll på Nyköping med omnejd då jag alltid åker mot Södertälje… men jag kanske kan hitta till er ändå 🙂

  2. Såg inte dig =(
    Jag var nog lite för trött och upptagen med ungarna för att se någon alls
    tror jag =/

    Måste ju försöka träffas igen var ju länge sedan nu =)

    KRAM

  3. Låter härligt! VI hade också tänkt komma men sen bjöd en av Felix bästisar in till kalas så då kändes det inte aktullt att tacka ja till att åka till Stockholm 😉 . kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.