Me&I: Lite shopping

Först och främst måste jag tacka Jessica som är en så bra säljare och som dessutom vill komma ända till Mölnbo. Sen vill jag tacka de som kom, supertrevligt.

Blev en del shoppat. Tyvärr är vi i slutet på säsongen så många av de plagg jag ville köpa till bebis var slut eller fanns bara i jättestorlekar. Härliga färger på kläderna. Hela 92 plagg visades upp.

Den här tunikan blev min favorit, tyvärr fanns den inte i M utan bara i större storlekar. Om någon mot förmodan har denna och vill sälja så hojta till.

Melvin kom hem från sitt kalas i lagom tid för att få välja en tröja och han valde såklart denna tröja som Martin Melin designat. Bilderna nedan är lånade från Me&I´s hemsida.

Till kommande bebisen inhandlades dessa plagg. En härlig overall och ett par byxor. Tyvärr var den matchande bodyn helt slut.

Jag blev också väldigt förtjust i deras coola byxor och färgglada body som min mamma visar upp nedan. Synd jag inte hade en träff i början på säsongen (men då hade jag säkert inte vågat handla något eftersom man är osäker på om bebisen tänker stanna i magen)

Vad har ni för favoriter från Me&I?

4 thoughts on “Me&I: Lite shopping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.