Massor med barnkläder, lyxvecka och babyskydd

Den här veckan har känts som en vecka i lyx, har gjort fina fynd och fått massor med saker till bebis som skall gås igenom. Dessutom fick jag träffa fina vänner igår på min Me&I träff.

Vi började veckan med att få hem vår Tassimo och Nicke är nog mest lyrisk, trots att han varit emot att vi skulle köpa en. Han tar sig en lyxkaffe varje kväll. Det var mitt första fynd, 299kr samt att man fick 200kr i rabatt på kaffe när man reggade maskinen…

Sen bytte jag abonnemang från Telia till Telenor och fick en Ipad på köpet, i och för sig “bara” en 2a men Melvin är överlycklig (får nog börja begränsa tiden framför den) och jag använder den en del själv.

Sen hade jag en jättemysig Me&I träff igår där bästa Jessica berättade om kläderna och visade fina matchningar. Kika gärna in i gårdagens inlägg om det samt Ewas inlägg med lite andra foton. Var också jättekul att träffa övriga som kom och då speciellt Ellinor som hade med sig lilla Svante. Två gulliga bebisar var med på min träff.

Dessutom fick jag en himla massa kläder av Karin. Två stora kartonger, en Ikeakasse och en mindre låda med saker. Nu har jag tvättat en maskin, en maskin till är igång. Lite ligger på tur utanför badrummet och sen är det denna hög kvar

Sen idag så fick jag napp angående babyskydd. Fina Fina Qicki har ett Brio babyskydd som vi skall få köpa, bara ett år gammalt. Skall möta upp henne i Stockholm och hämta det. Suveränt. Då är det bara spjälsäng och skötbord kvar, ja och så vagnen förstås men den har jag så gott som klar redan.

4 thoughts on “Massor med barnkläder, lyxvecka och babyskydd

  1. @Shopaholic – Livet som nybliven mamma till tre,

    Nä det var sjukt mycket. En granne kom och köpte två kassar med kläder i 86/92. Nu skall jag bara tvätta allt och börja kolla vad jag vill ha själv.

    Det lär komma mer också då grannen som handlade ville dumpa kläder till mig och kommande bebisen *s*, det är bra att kunna köpa av varandra men jag vill gärna köpa nytt också så jag är rätt kräsen.

  2. Det är bra att den kommer till nytta i stället för att bara stå i våran bod & samla damm.
    Vi har ändå ingaplaner på att skaffa fler.
    Har ju 1 av varje & jag är så nöjd så.
    Vi hörs om tid & plats.

    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.