Nya Vinterstövlar från Molo

Melvin brukar alltid ha två par vinterskor ifall några blir blöta ex på dagis. I år har vi varit lite slarviga så han har haft ett par begagnade vinterskor av märket Tretorn. De har funkat jättebra men vi har som sagt inte haft några att byta med (inte hemma heller). Nu hittade jag ett par fina vinterstövlar som Molo hade i sitt sortiment. Googlade lite och hittade dem billiga på Nellys rea. Nu har jag klickat hem dem och ett par handskar. Tyckte 199kr för stövlarna och 35kr för handskarna var helt okej. Får återkomma med recension av skorna när de kommit och blivit provade. Hoppas bara storlekarna är ungefär som på de han redan har.

Någon som provat Molos vinterstövlar?

Stövlar & kängor , Driven Boots , Molo - NELLY.COM

Vantar & handskar , Glove , Snowtex - NELLY.COM

 

4 thoughts on “Nya Vinterstövlar från Molo

  1. Äldsta sonen har skorna! Dom är helt okej men är inte så varma som vi hoppats på! Med ett par riktigt varma sockar har det dock funkat! Enkla att ta på!

  2. @Liniz,

    Jag får avlägga rapport sen. Tyckte också att priset var väldigt bra och jag har varit nöjd med Molos kläder sen tidigare så jag hoppas skorna är okej.

    Ha en bra kväll du/ni med

    Kram

  3. Vilka bra priseer 🙂 Har aldrig testat Molos skor…..Men har ju Molos overall som är super bra samt deras vantar. Ha en mysig kv äll, kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.