Event: Bloggmingel hos ByEngberg och hur jag dissade Nicklas Söderblom

Ikväll har jag varit på bloggmingel hos härliga Johanna på ByEngberg. Vi var ett härligt gäng bloggare som samlades i hennes lilla men ack så mysiga butik.

Det bjöds på cake pops (heter det så?) från Holysweet och en liten stark shot från Ecoista som innehöll vetegräs och ingefära samt kex med tapenade. Till det rosévin (eller som i mitt fall, vatten).

DSC_0014

DSC_0015

Johanna berättade lite om vilka märken som kommer in till hösten och även en nyhet som var helt dagsfärsk. Hon kommer säkert skriva om det på sin blogg så ni får kika in där.

DSC_0016 DSC_0017

Här är lite fina bloggare. Nina, Jennie, Madeleine på Barnshopping och så Johanna

DSC_0018

Hon har så mycket fint i sin butik och jag hittade massor med fina kläder från Miniature som Felix skulle bli så fin i.

Sist men inte minst så hade Johanna en härlig utlottning. Alla vann priser. Jag lyckades såklart ta hem det stora priset. En träning med PT Nicklas Söderblom, ni vet killen som var ihop med den där skådespelerskan från Desperate Housewifes. Jag fick lite kalla fötter och sa att någon som verkligen verkligen ville vinna det kunde få det. Men då lade vi ner min lapp igen och drog en ny vinnare. Även hon hette Anna. Så Sorry Nicklas, jag dissar dig den här gången.

KB200710070831023AR_546535a

Istället för vinsten ovan så vann jag en härlig kashmerefilt från Miniature till Felix samt lite produkter från TomTom samt att vi fick en fin goodiebag.

DSC_0020

Mina vinster

DSC_0021 DSC_0022

8 thoughts on “Event: Bloggmingel hos ByEngberg och hur jag dissade Nicklas Söderblom

  1. Tack för ditt fina inlägg, blir så glad över att läsa det. Jätte kul att ni kom och din lille var så söt. Stor kram

  2. @Tjejmorsan,

    Jag hade skämts ihjäl så otränad som jag är nu. Fast sen hade jag nog inte kunnat ta den där träningen förrän senare eftersom jag måste ta det försiktigt till sommaren enligt barnmorskan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.