Didrikson billigt med rabattkod

Har funderat över att köpa vinterkläder till Melvin på KappAhl men så insåg jag att för några hundringar mer så skulle jag få ett Didriksonställ. Nu har jag googlat och letat efter “billiga” Didrikson (eller så billigt som möjligt)… plötsligt kommer jag på att jag sett något om Didrikson på en butik som finns i Vagnhärad. Googlar lite och hamnar på den här sidan som heter Mångas Mamma Shoppen. Som tur är så kikar jag in under erbjudande och ser att man får 40% rabatt om man handlar för över 400kr.

Snabbt klickade jag på det som fanns i Didriksonkategorin och nu är detta på väg hem till oss. Gissa vad jag fick betala? Jo hela 718,80kr. Perfekt.

Nu får vi bara hoppas att Melvin tycker det är snyggt och att  det passar. Fanns bara stl 120 men det är extend size så om man öppnar upp sömmen i ärmarna och benen så blir det en storlek större.  Melvin är ca 122cm så det borde ju funka. Dessutom är nästa storlek 130 så då borde ju 120 sträcka sig ända dit. Annars är det nära att lämna tillbaks i alla fall.

didriksons-termobyxor-tackbyxor-filip didriksons-vinterjacka-lhotse

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.