Sitter som en kung

Älskar Felix nya bilbarnstol som vi köpte från Babyland. Han sitter som en kung i stolen. Den går upp så mycket högre än den förra. Dessutom är det enkelt att ställa in bältet i den. Inte alls som med förra då man fick ta bort hela stolen för att kunna fixa dem.

Dessutom har vi monterat upp en spegel så vi ser honom. Det är jätteskönt tycker jag. Är så oroligt när man åker själv och så hostar han och så blir det helt tyst… har fått stanna flera gånger. Nu ser jag honom hur lätt som helst. Kan även med en fjärrkontroll ändra vinkel på spegeln samt att man på kvällarna kan tända en lampa så man ser spegeln… lampan tänds gradvis så inte barnet skall vakna.

Under stolen har vi lagt en “stolsmatta” som gör att sätet inte blir förstört samt att det finns fack för förvaring på den så där kan vi lägga lite extra nappar, våtservetter och leksaker. Skönt att det inte ligger och skräpar i bilen.

DSC_0456

DSC_0457

DSC_0458

 

4 thoughts on “Sitter som en kung

  1. @Alfva,

    Spegeln är grym. Nu är det bara batterier som skall köpas så den kan styras också. Nu åker jag mest på dagtid så nu har jag ställt in den så jag ser honom. Men han sitter väldigt bra i stolen så det känns kanon.

  2. Grymt med bilbarnstol som känns bra – han ser ju ut att sitta perfekt i den! Snacka om flashig spegel med fjärrkontroll och allt! Men håller med om spegeln, så himla skönt att ha!

  3. Skönt att veta att de små åker tryggt därbak 🙂 Hade också en spegel till sonen när han var liten, ångrade aldrig det inköpet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.