Ge ett bidrag istället för att skicka julkort

Det var många år sedan vi skickade julkort i den här familjen. Tror vi skickade några när Melvin var liten (på honom i tomteluva) men sen har vi inte skickat på länge.

Jag funderar på om det inte är bättre att ge en gåva istället för att skicka julkort. Så gör vi på mitt jobb och kanske är det något att införa här hemma också. Istället för att lägga 100-200kr på julkort och porto så skulle det kännas bättre att skänka det till någon organisation.

Jag är väldigt dålig på det här med organisationer. Jag har såklart koll på Cancerfonden och de större. Kanske känner ni som läser det här till någon organisation som ligger er varmt om hjärtat? Tipsa mig gärna.

9 thoughts on “Ge ett bidrag istället för att skicka julkort

  1. Sätter in en slant till Barncancerfonden. För att jag får jordens klump i halsen varje gång det kommer på tal och när jag ser “reklamen”. Hittills har vi skickat julkort också, men i år har det avsiktligt fått falla mellan stolarna.

  2. Unicef (är världsförälder) för att de hjälper barn som har det svårt. Varje jul brukar jag även ge en gåva till Stockholms Stadsmission eftersom de hjälper utsatta i närområdet. BRIS och Barncancerfonden känns också väldigt viktiga.

  3. Vi skickar pengar till en familj i Gambia som inte får någon annan hjälp och behöver oss för att överleva. Så hittar du ingen organisation är du välkommen att hjälpa oss. ALLA pengar kommer fram och gör skillnad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.