Trött.se

Ingen mer kräkning från Felix eller Melvin sen kl 2 inatt. Melvin verkar bara kräkas en gång (samma för 2v sen) sen blir han risig i magen. Felix vaknade vid 6.30 och då fick han 100ml välling och sen har han druckit lite barndricka. För en kvart sen fick han 100ml välling till.

Han har hostat till och det lät som han hulkade men inget kom. Nu har han hicka och far omkring som en tok. Melvin däremot kollar på en gammal julkalender men verkar pigg i övrigt.

Själv är jag trött… man sover verkligen på helspänn när man vet att minsta hostning kan leda till en kräkattack. Hoppas Nicke orkar upp idag. Han hade inte feber längre och har inte spytt sen igår kväll. Känner att jag skulle behöva sova en liten stund på dagen.

2 thoughts on “Trött.se

  1. @Marie-Louise,

    Himmel vad jag är dålig på att svara på kommentarer känner jag. Nu är alla friska som tur är. Är mycket på jobbet så sjuka barn som håller en vaken skulle inte vara så optimalt just nu.
    Lunch nästa vecka? Du får gärna maila mig på min jobbmail om du vill komma förbi och fika, eller kanske ta en lunchpromenad och sen äta lite.
    Mycket denna vecka men nästa vecka borde det lugnat sig. Min jobbmail är anna.karlsson@yamaha-motor.se

    kram

  2. Usch det är så jobbigt när barnen är sjuka. Och verkligen när man själv ska iväg till jobbet och så. Hoppas ni alla mår bättre nu. Kram vännen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.