Att ha många bollar i luften

Jag gillar att ha mycket att göra men nu börjar det  bli lite mycket på jobbet. 30/4 närmar sig med stormsteg och det är min deadline för att lämna över leverantörsreskontran till vårt bolag i Holland. Jag har under tre dagar förra veckan helt lagt mitt vanliga jobb åt sidan bara för att skicka ut/maila alla våra nära 1500 aktiva leverantörer och få in IBANkoder och Swift/BIC koder.

Idag har jag försökt beta av mitt vanliga jobb och samtidigt jobba lite på “överlämningsprojektet”. Som tur var så fick jag lite hjälp att skriva kuvert och skicka ut brev av min kollega M.

Imorgon blir det att göra en räd med att boka fakturor och sedan betala. Min kollega är ledig onsdag och torsdag så detta måste hinnas med imorgon.

Börjar nästan längta till 1/5 när jag inte skall jobba med leverantörsreskontran längre, eller jag kommer jobba men inte ha pressen att bokföra. Jag kommer under 2 månaders tid att få ALLA fakturor för att se att de valt rätt personer och även för att informera dem om hur vissa fakturor skall hanteras. Kommer bli en del jobb såklart. När det väl är klart så hoppas jag att de klarar av det mesta själva. Då kommer jag börja styra om alla fakturor till deras mail och så får de helt enkelt kontakta mig om de har frågor.

Inte helt lätt att flytta detta till ett land där de inte förstår norska, svenska och danska. Kan bli svårt för dem att se om någon konterat galet, men det är inte mycket jag kan göra åt sen när de tagit över.

Så fort jag får lite mer tid över så har jag lite nya saker som jag skall börja jobba med. En del statistik och att backupa en tjej lite. Jag hoppas dock att det kommer presenteras en ordentlig tjänst för mig sen. Har ingen lust att “släcka bränder” och hoppa in där det behövs. Jag vill ha “min” plats och känna att jag har ett nytt jobb att ansvara för . Jag hoppas det blir så. Har stort förtroende för mina chefer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.