Trademax – mycket möbler, bra priser

Förra sommaren så beställde jag en soffa från Trademax. Det är ett företag med mycket bra priser. Vi hade grannar som köpt soffor där så därför kunde jag se hur soffan vi ville ha såg ut i verkligheten samt att jag visste att den var skön att sitta i. Annars är kanske inte soffa något man köper online. Leveransen kom fort och det gick även fort att sätta ihop soffan.

Här är en bild på vår soffa

bild-426-580x433

Trademax har alla möjliga möbler så skall ni köpa ny säng eller utemöbler så tycker jag absolut ni skall kika där. De har även en butik så man kan provligga, känna och klämma på produkterna, butikerna ligger i Stockholm, Helsingborg, Göteborg och Malmö.

Soffan vi köpte var väldigt billig får vår ekonomi tillät inte någon dyrare soffa. Jag tror vi betalade knappt 4000kr för den. Nu har vi haft den i 1,5år och visst syns det att vi använder den mycket. Jag som alltid ligger i samma hörn har legat ner den lite och tyget kanske är något “noppigare” där, men soffan är fortfarande väldigt fin. Sen när man har småbarn så är det inte så kul att köpa dyra soffor som de kanske spiller ner, kissar och kräks i 😉

Vi är väldigt nöjda med vår soffa och jag kan absolut tänka mig att handla andra saker hos dem också, fast då kanske vi åker till butik och kikar eftersom vi ändå bor i Stockholms län.

Till nästa år är jag lite sugen på en ny säng, vår är så gammal och sliten. Jag skulle vilja ha en liknande denna. Ser så sköna ut och hur härligt vore det inte med en ställbar säng. Ser framför mig hur jag även köper en tv till sovrummet så kan jag ligga däruppe och kolla på dokumentärer när Nicke hänger nere i soffan och kollar på sport 😉

Namnlös

One thought on “Trademax – mycket möbler, bra priser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.