Busiz – ett bra sätt att få trötta barn ;-)

Idag har Melvin och hans kompis Julia lekt. Vi började här hemma med lite lek och fika vid 9-tiden och sen när alla var färdiglekta och påklädda så åkte vi till Nyköping och Busiz. Det är ett alldeles lagom stort lekland, det går inte direkt att tappa bort barnen där vilket gör att man faktiskt kan lämna dem ur sikte.

Jag hade inte tagit med min stora kamera vilket såhär i efterhand var lite surt. Mobilbilderna blev inte direkt bra. I och för sig inget som säger att det blivit bra ändå för barnen sprang runt som tokar.

Felix, han nöjde sig inte med småbarnshörnan mer än kortare stunder, nej sen skulle det klättras och åkas stora rutschkanor. Kan tänkas att jag kommer ha träningsvärk imorgon.

Nicke fick busa med Julia och Melvin. Han var deras måltavla där man kan skjuta skumgummibollar och han fick även jaga runt dem. Fullt ös med andra ord.

Det blev även lunch där. Barnen åt pannkaka och drack festis och vi vuxna tog härligt god laxpasta med räkor.

Här kommer en bildkavalkad (stundtals extremt kassa bilder) 🙁

IMG_2206 IMG_2207 IMG_2208 IMG_2210 IMG_2212 IMG_2213 IMG_2216

Finns två bollhav. Ett inne på småbarnsavdelningen och ett utanför

IMG_2221 IMG_2225 IMG_2227 IMG_2233

Den här elbilen kostade 10kr att köra. Felix var glad hela tills jag tog fram kameran, tror han ville köra själv 🙂

IMG_2234

Småbarnsavdelningen. Lite lugnare och dessutom inhägnat vilket innebär att har du tagit ett bord precis längst fram i fiket så kan du snabbt springa och ta dig en klunk kaffe utan att barnet kan försvinna 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.