Ny bil och kalas

Vår nya bil är egentligen en väldigt gammal bil, men med en tidigare ägare som kärleksfullt pysslat om den. Så nu kör vi runt i en Volvo V40 aka “Röda Faran”. Vi hoppas hon tänker hålla bra och åtminstone vara med oss i ett par månader medan vi sparar lite pengar och kollar lite efter vad för slags bil vi ska köpa.

Ingen som har bra vinterdäck som passar till vår “nya” bil? Vi har fungerande däck men lite fräschare vore guld.

volvo v40 99 begagnad volvo

Killen som haft bilen är intresserad av att köpa tillbaka den när vi köper ny, så han måste verkligen gilla “sin” bil.

När vi packat in oss i bilen så drog vi vidare mot Södertälje, så det blev vår provkörning kan man säga. Klockan 13 skulle vi vara på kalas hos Cailey och det var så skönt att vi kom iväg. Vi var lite oroliga för att vi skulle få tacka nej.

Melvin var enda killen då den andra killen som var bjuden blivit sjuk. Så Melvin och ett gäng tjejer var det som var där. Det bjöds på korv, dricka och avslutades med marängsviss (såg väldigt gott ut). Tack snälla för att vi fick komma och våldsgästa (jag, Nicke och Felix stannade kvar och hängde med Jenny och hennes dotter med sambo).

IMG_2413 IMG_2415

3 thoughts on “Ny bil och kalas

  1. @dianasdrömmar,

    Silverpilen var lite finare. Röda Faran är mest för att jag tänker på faran i att vi blir stående. Gud vad jag längtar tills vi ska köpa ny bil.. den här var nog modern när den kom men nu… nja, inte min stil… allt måste göras manuellt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.