Buzzador: Testat Thermacare

thermacare-nacke-skuldra-och-handled-3-st-0

Jag hade turen att få prova på Thermacare som är ett värmeomslag för engångsbruk. Jag som jobbar på kontor kan ibland känna av att jag får lite ont i nacke och skuldror. Jag vet att jag inte alltid sitter som jag ska så det är oftast självförvållat. De här omslagen, eller plåstren som jag kallar dem sätter man lätt på vid nacken och ganska så fort så värms det upp och ger en skön värme.

Plåstret skall sitta på i 8 timmar och man får först se så det är intakt, är något trasigt skall man inte använda den. Sätt den inte heller där du är svullen eller har blåmärken. Har du diabetes, dålig blodcirkulation, är gravid  eller har hjärtsjukdom eller ledgångsremautism så skall du först rådfråga din läkare.

Jag tyckte att produkten var skön, den lindrade och jag kommer absolut fundera på denna produkt om jag får problem med smärtor framöver. En nackdel är att den “bara” fästs i sina ytterkanter vilket gör att den lätt kan släppa när kläderna rör sig över den. Dessutom hade jag med mitt långa hår lite problem, det ville liksom fastna i klistret (aj)…

Kan rekommendera produkten. Finns att köpa på ex Apoteket, Apoteksgruppen och Apotea. Priset ligger kring 119kr och det finns för rygg samt nacke/skuldra och handled.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.