Långledigt

Bloggen är lite halvt julledig känns det som. Just nu är det så mycket annat. Jag jobbade sista dagen igår och nu väntar en låång ledighet, så skönt. Det har varit ett rätt ovanligt jobbår, mycket nytt och mycket som inte funkat. En del saker har varit väldigt frustrerande och tagit på en medan jag även fått prova på massa nya saker. Men nu är det välbehövligt jullov tillsammans med barnen.

Nicke är iväg och köper lite julklappar samt att han skulle köpa granen, får se om vi kan hålla oss och klä den på tisdag. Fast känner jag mig själv rätt så vill jag ta in den ikväll och låta barnen klä den (och sen gör jag om *s*).

Har ni klätt gran? Är ni klara med alla klappar?

Vi firar julen hos mina föräldrar så jag känner ingen stress över städning och sen är jag kass på julmat så mamma fixar julmaten och vi står för det runt omkring. Juldagen blir det firande hos svärmor med Nickes bror och hans familj. Sen är det inget inplanerat. Skönt. Ibland känns det som hela julen är ett evigt farande (i alla fall de år man inte haft så många lediga dagar).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.