Även om man ska spilla kan man göra det med stil

spilla matförkläde haklapp formex

Det här med barn och mat eller barn och färger. Jag har haft väldigt svårt med kladd och spill även om det blivit bättre. Haklappar skyddar inte alltid så bra utan barnen (i alla fall mina) lägger ofta ärmarna i maten. Till Melvin hade jag en ful dress från Ikea när han åt viss mat eller lekte med färger, dessvärre var den inte så bra då den satt åt kring händerna och var ganska trist.

När jag var på Formexmässan så gick vi av en slump förbi Spilla och där stod en väldigt trevlig tjej som hette Sofie och tog tag i oss och började prata. Hon har liksom många andra föräldrar haft vissa problem med haklappar och inte hittat den ultimata haklappen. Istället för att som de flesta andra, gilla läget, så fixade hon till sin egna haklapp/dress.

Och varför skall inte barnen kunna känna sig fina när de skall äta? Hur fina är inte de här haklapparna? De kommer hem i mitten på februari och kommer då finnas i Spillas shop.

Förutom att de är snygga så är de också bra på andra vis. De har så många bra egenskaper och finesser att jag helt sonika kopierar texten från Spillas hemsida.

Varför är Spilla så bra?

•  Den är tillverkad i giftfritt material som är Oekotex 100-certifierad.

• Den andas så man kan ha på sig den under längre perioder.

•  Den prasslar inte utan den är mjuk och skön.

•  Med sin långa ärm, ryggdel och stora utåtstående uppsamlingsficka, hamnar kladdet på haklappen och inte på barnets kläder.

•  Spilla är avtorkningsbar och tvättbar i maskin i 60° grader. Du kan tvätta den om och om igen, den håller och tappar inte färg eller form.

•  Spilla är en one size haklapp som passar barn upp till ca 2 ½ år.

•  Spilla passar perfekt både som matförkläde men även som lekförkläde.

•  Muddarna och linningen är tillverkat av samma material som övriga haklappen. De kommer alltså aldrig att dra åt sig sur lukt och tål att tvättas om och om igen.

•  I ryggen fäster du Spilla med ett brett kardborreband. Bestäm hur hårt eller löst du vill ha haklappen.

•  När du har använt Spilla så kommer vi till nästa fiffighet, närmligen när du ska packa ihop den. Du viker ihop den och lägger den i sin egen ficka och stänger med tryckknappen. På så sätt ligger resterna kvar inuti haklappen och du riskerar inte att de läcker ut. Väldigt praktiskt om ni ska iväg och äta på restaurang eller bara ut på en liten fika på stan.

3 thoughts on “Även om man ska spilla kan man göra det med stil

  1. @LouiseiTurkiet!,

    Hej!
    De var superfina, smart ihopvikning också. De kommer finnas hos Spilla från mitten av februari ungefär. Jag har länkat till deras webshop så så fort de får hem sin första leverans så kommer det upp där.

    Felix är värdelös på att spela in hälsningar, han börjar bara skratta när han ser sig själv i kameran *s*

  2. Men gud vilken smart, OCH SNYGG hakklapp. Precis vad som skulle behövas till sölmonstret Adem. Jag har insett att det går faktiskt inte att tvätta bort allting..tyvärr.
    Vart kan man köpa dessa?

    Nu kom jag på, jag har inte kommenterat videon ni la upp. Måste göra det så fort telefonen är laddad igen. Vilket fall, Adem log brett när han såg videon så jag tror han förstod att det var till honom 🙂
    Kram!!

  3. Vilken smart ide!
    Önskar att jag hade haft de när mina var mindre.

    Följ gärna min blogg nu när jag bytt från zupermamma.blogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.