Bokrelease: Var är kaninis

Idag skulle vi ha varit på en bokrelease inne i Stockholm. Vi hade verkligen sett fram emot det då det var en bok om Jullarna som hade releasefest. Felix har en julle som han fick av Filurdesign på Formexmässan och den sover han med varje natt.

Tyvärr så hoppade vi av vid Södertälje C istället för vid Östertälje för att därifrån ta tåget mot Stockholm. Tror ni tåget gick? Närå, ett litet växelfel gjorde att vi satt en halvtimme på tåget innan vi insåg att vi aldrig skulle hinna upp. Hade sett fram emot sagostund och musikstunden, det hade Felix uppskattat. Istället fick vi gå lite i Södertälje centrum och då blev det istället lite shopping.

Vi får helt enkelt köpa boken från Grensman förlag. Ni hittar boken här om ni är intresserade.

var_ar_kaninis-omslag-webb_0

 

Handling:

Tova har flyttat in i ett nytt hus med sin familj. Hon saknar sitt gamla rum, det här nya är för stort och luktar konstigt. När Tova glömmer sin bästa Kaninis på bussen blir hon jätteledsen. Hur ska Kaninis hitta hem igen? Och vem är det som fnittrar bakom tapeten i hennes rum?

Holmfridur Hardardottirs debutbok är en spännande berättelse där vardagen plötsligt blir magisk. Med humor och värme skildras känslor och upplevelser som både barn och vuxna kan känna igen sig i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.