Att få hem saker att prova

Loppi blogbag landade hemma hos mig idag och det är alltid lika kul när man får dem. Väldigt blandad kompott med något för hela familjen.

IMG_3814

Jag som är en riskakoholic började med att prova riskakorna. Nu gillar jag bäst lättsaltade men den med Hampafrö och svartpeppar gick att äta, men de var ingen höjdare. Fördelen är att de är tunna och krispiga. Linfrö och rosmarin var i mitt tyckte oätliga… nä, inget för mig. Jag håller mig nog till mina lättsaltade utan smak.

Både jag och sambon hurrade över toapappret. Äntligen lite mjukt papper. Vet inte vad vi köpte för papper senast men inte är det ett nöje att gå på toa och använda det inte. Tacka vet vi Edet soft.

Barnen hurrade över Madagaskar pingvinerna så den lär bli perfekt att kolla på under helgen. Jag tänker själv sitta bänkad då jag tycker pingvinerna är hur roliga som helst.

Produkterna från Yves Rocher ska bli spännande att prova. Det var en 24-timmars kräm som är djupt återfuktande. Passar normal till torr hy. Jag är alltid torr och ser fram emot att prova denna. Även sonen har problem med torr hy och kommer få prova denna.

Det var även en ekologisk hårskölj med från Yves Rocher, den ska bli spännande att prova. Den är gjord med ekologiska hallon så jag kan tänka mig att den luktar väldigt gott.

Sen var det en mjukgörande rakcreme och en “nice n cool” kräm som motverkar röda prickar och ger återfuktande svalka efter rakning. Perfekt nu när vinterpälsen skall bort 🙂

Stor tack till Loppi för att jag får chansen att prova er #loppiblogbagvårpepp

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.