Jollyroom: Testfamilj

Fick mail från Jollyroom att vi blivit utvalda att få prova Pinepeak springcykel och sparkcykel. Ska bli kul att prova. Jag antar att de tänkte att Felix skulle få prova springcykeln och Melvin sparkcykeln. De här tyckte vi var fina och det är de vi nämnt för Jollyroom. Oavsett färg så kommer barnen bli väldigt glada. Speciellt Melvin kommer bli superglad då de andra barnen på gården har sparkcyklar…

Klicka på bilderna så kommer ni till produkterna och kan läsa mer.

Tack Jollyroom för att ni valde oss.

252513 257180

2 thoughts on “Jollyroom: Testfamilj

  1. @LouiseiTurkiet!,

    Det där med märke är inte så noga för mig, bara de sitter bra och känns ok. Vi får se om vi hinner köpa innan vi åker. Annars blir det att kika när vi kommer ner.

    Ja ibland har vi tur och får prova saker, speciellt Melvin kommer bli superglad, ja om det nu är så att vi kommer få prova både ock.

    Ses snart! Kram

  2. Wow vilka härliga saker ni får prova. Jag kan tänka mig att killarna kommer bli glada och nöjda.
    Vi köper alltid skor i Manavgat. Men det är väl lite om man vill ha märke, dvs kopia på något coolt känt märke, eller märkeslösa. Jag tror priserna och även kvaliten är densamma. Det gäller bara att känna efter och då märker man snabbt om det är dålig plast som slits ut med en gång eller bra skor. Skulle ni hitta billiga sandaler i Sverige så tror jag att det är minst lika bra, om inte bättre än här faktiskt.
    Ja, jag har samma nummer så då har du mitt nummer. Perfekt!! Vi ses snart. Kram!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.