Favoriten: Vattenlek

150625

Felix älskar vattenlek och kan roa sig hur länge som helst med det. När vi är hos mina föräldrar som har pool så brukar han ha en petflaska och ta vatten i, spännande när det kommer bubblor.

Ikväll var vi och hämtade ett paket från Lekmer, de hade rea på detta lekbord och när vi kom hem byggde jag ihop det (enkelt) och sen har han lekt med det nästan en timme. Kommer nog bli poppis det där. Får se om vi hämtar upp lite sand också så han kan leka med både sand och vatten.

Vad gillar era 2-åringar att göra?

Jag tror nästa inköp blir en liten pool så barnen kan bada när det förhoppningsvis blir varmt ute.

3 thoughts on “Favoriten: Vattenlek

  1. @Jennie,

    Ja vattenlek är det bästa tycker Felix.

    Vilka häftiga pooler. Hade vi bara haft F hade jag lätt köpt piratskeppet. Nu vill vi ha en liten större så även jag kan svalka mig, jag är ju så kort *s* (fast ändå en barnpool, vi får ju inte ha stor pool när vi bor i hyresradhus)

  2. Just precis ett sånt lekte mina barn jättemycket med när de var små. 🙂 En riktig höjdare!

    Jag minns att Hugo nåt år (tror det var när han fyllde 2) fick en uppblåsbar bassäng i form av en illgrön bil med tak (i stil med de två exemplen i länkarna nedan). Där fanns en liten ratt och i plasten var en instrumentbräda målad. Jag hade aldrig vatten i den, utan lade in tjocka dynor i botten och så var Hugo i den och lekte hur länge som helst. Bäst var när mamma eller pappa satt med i bilen (vilket gick jättebra) och “åkte med” på en tur. 🙂 Den var kanon riktigt varma sommardagar. Vatten hade vi istället i en liten badbalja som han klev i och ur hela tiden, så att den var mer fylld av gräs än vatten till slut…

    kram
    /Jennie

    http://www.babyland.se/intex–plaskdammshundkoja
    http://www.jollyroom.se/produkter/intex-plaskdamm-piratskepp-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.