Nakenfis, jogging och nattningen från h**l

Förmiddagen spenderades ute i solen. Felix badade lite och sen kom Melvins kompis Victor över med sin mamma och minsta lillasyster E. E badade också och strax var det fullt med barn här ute på gården.

Felix, han är en spexare. Han älskar och sjunga och kan massor med melodier. Idag blev han lite inspirerad av piratflaggan på sin minipool

Efter lite fikande och pratande så var det dags för Felix att sova lite och då gick Victor hem med sin familj. Vi har även hunnit fika med grannen A och hans barn och snackat massa. Trevligt.

Jag har även hunnit med en löprunda i härlig värme (not). Vår termometer visade på 28 grader så det var åtminstone 25 i skuggan när jag drog iväg. Har bestämt mig för att springa ca 2 km varje gång tills det sitter utan problem. Idag sprang jag lite mer i intervaller då den väg jag valde idag går väldigt mycket uppför. Däremot sprang jag nästan hela vägen hem.

11813277_10154038439590130_7925508742680715284_n

Vi har även hunnit med en sväng till Jober Max för att köpa tofflor till Felix. Vi har handlat lite och sen hemåt. Imorgon är det dagis och fritidsdags så vi behövde kitta upp F lite.

Nicke drog ut en löprunda på kvällen så jag tog nattningen. Kan ju säga att jag ångrade det ganska rejält. Båda barnen lade sig vid 19 och Felix somnade först nu vid 21. Melvin kunde inte heller sova utan bökade runt och ville kolla tv, hade glömt att kissa och gnällde på att det var varmt. När klockan var 20 började jag bli lite irriterad och fick så fruktansvärt ont i huvudet. Melvin fick lägga sig i vårt rum och då somnade han faktiskt efter en kvart. Skönt. Felix, han fortsatte härja runt och sjöng julsånger och kastade sina nappar. Nattningen från hell typ. Gummiklubba hade varit välkommen, alternativt silvertejp 😉

Nu har jag lyckats kurera huvudvärken och fått i mig middag (bättre sent än aldrig). Nu är det soffan en stund innan jag skall gå upp och sova.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.