Biodag

Idag blev det en biodag på Heron City. Melvin gick med Julia och Nicke och såg Lasse-Maja filmen och under tiden de var och såg den så gick jag och Felix och såg 3 filmer med Alfons Åberg.

Felix var jätteduktig och satt stilla och tittade. Han vet att när det blir mörkt skall man vara tyst och sitta still. Det var inte så många andra barn i salongen, tror vi räknade till 6 barn förutom oss. Var väldigt lugnt och stilla i salongen.

IMG_5889 IMG_5893

Efter bion föll jag till föga och lät honom prova den här hästen. Jäklar vilken fart han fick upp. Han tävlade mot en tjej som kom på en stor häst och han var nästan snabbare än henne. Det där lär han få prova fler gånger 🙂

 

IMG_5896 IMG_5897

När Melvin, Julia och Nicke kom så åt de lite sen lunch medan Felix som redan ätit fick lite mjukglass. Jag köpte med mig mat hem då jag kände att det var så rörigt att äta där. Vill ha lugn och ro när jag äter.

Väl hemma igen så var alla trötta. Julia stannade hos oss en stund innan hon blev hemskjutsad. Sen har vi bara slappat framför tv/tv-spel och nu har ungarna lagt sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.