En julafton att minnas…

I år firade vi julafton hemma hos mina föräldrar och det som var kul var att både mormor och morfar var med (de är skilda sen många år). I övrigt var det min familj och så mina föräldrar.

DSC_0348 DSC_0350

Vi började med lite glögg innan barnen gick upp för att titta lite på Kalle Anka. Efter Kalle blev det julmat. Jag tycker jag blir mätt bara jag ser maten, men det var så mycket gott så givetvis hamnar man nästan i matkoma. Paradrätten räkomelett var på plats och den satsade jag lite på i år. Fick även i mig lite ål och en sillbit samt en prinskorv och en köttbulle… ja herregud… ibland kan jag sakna det här med att orka prova allt.

Efter maten så for barnen omkring på övervåningen när det plötsligt knackade på dörren…. då kom de ner väldigt fort.

DSC_0352 DSC_0353

Melvin vet att tomten inte finns men vi fick tvinga honom att spela med eftersom Felix är så fascinerad. De fick varsitt paket och tackade fint.

Sen blev det fika och samtal.

DSC_0356 DSC_0358

Sen blev det julklappsutdelning. Barnen var supernöjda med sina julklappar. Melvin fick bland annat schack, trivial pursuit spel, böcker, pengar, muminmugg, en tv så han kan använda sin apple tv han fick från jultidningarna, innebandybollar, en filt m.m

Felix fick en buss, tåg till briobanan, en verktygsbänk, muminmugg, pengar, play-doh, en kaffebryggare i trä, kassaapparat.

Barnen var så himla nöjda. Hemma hade de även fått öppna varsitt paket som innehöll en stjärnkikare/teleskop (Melvins) och en pulka till Felix som nu tycker att det är dags för snö.

Jag och Nicke fick kort på mina brorsbarn, en knivslip (slipstål) och påslakanset samt att Nicke fick en pannlampa…

Tack mamma och pappa för ikväll.

DSC_0368 DSC_0373

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.