Full fart i Tanumstrand

img_1195

Vilken fantastisk tisdag till fredag jag hade i Tanumstrand. Solen sken från en klarblå himmel hela tiden när vi hade våra möten och testkörningar. Var först på fredagen när allt var slut som det började mulna på. Var nästan varmare än i somras. Helg galet.

Jag hade ju tänkt att recensera hotellet men nu var det så att jag bytte bort mitt enkelrum mot en plats i en stuga (de vita husen som skymtas bakom de havsnära röda husen på bilden ovan). Det gick tyvärr inte att fota där för tre tjejer hade redan bott in sig (lite rörigt kan man säga 🙂 )

Husen är trevliga men har ingen vidare hög standard. Det är lite sportstuga över det hela. Jag hade ex hål i väggen i det rum jag sov i, plastmattor i duschrum och lite lagom mycket damm på listerna när jag flyttade sängbordet…

Trots det hade vi det toppen, sängarna var sköna och det var ju det vi gjorde i stugan, sov.

Hotellet i sig var trevligt, många och fina konferensrum, maten var helt okej även om servicen var lite si och så av och till under vistelsen, men kanske inte helt lätt att ta hand om en 250-300 personer.

En fördel är att det inte är så superlångt in till Grebbestad så har man möjlighet så tycker jag absolut man skall ta sig in dit och promenera på bryggan och kanske ta sig en skaldjurstallrik eller räkmacka.

img_1197 img_1216 img_1218 img_1234 img_1248

På torsdagen var det testkörningar av båtar för våra återförsäljare i Baltic, Grönland, Danmark, Island, Norge och Sverige… Jag ville också åka båt så jag åkte med lite kollegor men även med några av våra ÅF. Sjukt kul dag. Galna båtturer med helt galna båtförare… Som jag sa till en kollega… “Jag tror jag fick en whiplash men det var det värt”, det kan nog beskriva hur vissa båtturer var.

Båten ovan blev jag övertalad att köra själv så när vi kommit ut från bryggorna och ut på havet så var det bara att sätta sig vid ratten och försöka förstå sig på det hela. Det slutade med att jag tyckte det var riktigt kul och drog på i ca 40 knop.

Som sagt var, sjukt kul dag och extremt härligt väder. Att jag sen träffat massa trevliga återförsäljare och fått äta god mat och dricka lite vin har varit en härlig bonus.

Nästa år, om jag får följa med, då tänker jag hoppas på ett rum på hotellet, då har jag ju lite mer koll på läget och vet vart saker och ting är (konferensrum, restaurang m.m).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.