Storm och snö

Kikade ut genom fönstret på jobbet och insåg att vädret inte var att leka med. Det blåste rejält och såg inte speciellt skönt ut. Väl ute insåg jag att snön som kom i luften kändes som nålstick och det kom rejäla vindbyar.

Väl vid stationen så är det såklart förseningar pga signalfel. Det är alltid så att det är förseningar när jag stressat iväg för att komma hem i hyfsad tid. Det är så surt.

När jag väl kom till Södertälje hamn så var det en halvtimme till nästa tåg så jag åkte in till centralen istället. Där var det blåsigt och regnigt så jag kände att en vaniljlatte fick trösta mig lite mitt i eländet 😉

Espresso house gjorde mig på lite bättre humör i alla fall. Lagom när jag köpt kaffet så kom tåget in på perrongen så jag kunde sätta mig i värmen. På den korta vägen från Espresso House till tåget hann jag bli rätt blöt…. usch.

Jag har inte helt förstått storheten med snapchat men jag måste säga att jag är kär i filtret… bild 1, rynkig och “jävlig”, bild 2… utan rynkor   ah.. älskade filter 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.