Viktigt att göra saker var för sig

Sen i torsdags är Nicke iväg på festivalen Skogsröjet, det åker han och hans brorsa på varje år så det är en tradition. Tycker det är toppen att de kommer iväg, jag tycker det är viktigt att göra saker var och en för sig.

skogsröjet

Kribbe, Nicke och Patrik

Nicke har helt klart blivit bättre på det och går ut och äter med ett gäng jobbarkompisar nu och då samt att de går på bio. Kanon att de återupptagit detta.

Jag är nog lite sämre på att hitta på saker själv så tillvida det inte har med jobbet att göra. Det blir en hel del där med avdelningsmöten, konferenser, mässor m.m. Vissa tider/årstider mer intensiva än andra.

Jag skulle gärna hitta på mer saker med vänner. Skulle vilja åka iväg en helg till någon stad och bo på hotell (eller något spa)… vi får se om jag lyckas få till något här framöver.

Jag får se fram emot kommande vecka när jag åker till Umeå med en jobbarkompis. Vi ska vara på Stora Nolia samt hälsa på en av våra återförsäljare. Det ser jag fram emot, så även om det blir intensiva dagar och kanske lite sena kvällar så får jag sova ostört och utan barn i en säng, lyxigt.

Nu ser jag ändå fram emot att Nicke kommer hem imorgon. Är trist på kvällarna när man inte har någon att prata med. Det är inte alltid vi pratar så mycket till vardags men vi har ändå möjligheten 🙂

Fördelen med att jag blir rastlös är att jag skurat ur två köksskåp, diskat allt som var där, lagt ut en del till salu samt att jag roddade om hela vardagsrummet och så det blev spegelvänt (och rent).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.