I söndags så fick jag skjuts till Arlanda av Nicke, det var dags för en jobbresa till Norge och eftersom flygen går så tidigt på morgonen så kan jag inte åka kommunalt upp och det är faktiskt billigare att bo på hotell än att åka taxi. Dessutom så skulle jag inte våga lite på att taxin faktiskt skulle dyka upp härute på landet där jag bor.

Efter ett middagsstopp i Enköping så blev jag avsläppt på Clarion Hotel Arlanda. Jag har hört mycket om det hotellet men faktiskt aldrig bott där själv. Det ligger väldigt bra till när man skall resa så jag kommer absolut välja det flera gånger.

Jag checkade in och gick upp på rummet…. och varför får jag alltid rummet längst bort? Det slår nästan aldrig fel. Men får se det som motion.

Sängen var hur skön som helst. Här låg jag som en prinsessa. Härligt fluffiga kuddar också.

Trevligt rum. Jag bodde inte så högt upp och hade utsikt mot terminal 4, men jag vet att skall vi åka hela familjen så skall vi se till att ha fönster mot start/landningsbana. Det skulle ungarna älska.

Det finns även pool, relax och gym på hotellet. Jag åkte aldrig upp och tittade på poolen då jag kom till hotellet ganska så sent. Men det är också en perfekt grej med utomhuspool ifall man reser med barnen, de älskar att bada och då kan man fördriva tiden lite.

Frukosten var också riktigt bra. Nu var jag nere redan kl 05:00 eftersom mitt plan gick kl 07:00. Jag kan inte påstå att jag var superhungrig vid den tiden på dygnet. Men allt det vanliga fanns som bröd, ägg, äggröra, bacon, korv, gröt, pannkakor, sill, olika pålägg och grönsaker. Juicer, croissanter, fil och flingor… massa gott att välja på. Jag fick i mig en liten pannkaka och en halv fralla, sen var jag mätt.

Att promenera bort till terminal 5 tog kanske fem minuter så det var perfekt.

Jag rekommenderar verkligen Clarion ifall ni skall ut och resa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.FÖLJ MIG PÅ TWITTER


Categories

Archives

Design by lilith.se