Idag har jag och Nicke haft en barnfri eftermiddag och då passade vi på att åka in till Stockholm. Egentligen hade vi tänkt åka på bio filmen gick lite konstiga tider så vi tänkte att strosa i stan och äta lite gott var också helt okej.

När vi gick där och strosade med en tanke om att gå mot gamla stan så fick jag syn på Creative Headz, hade ingen aning om att de låg på Götgatan. Tydligen hade de öppnat om det var nu i fredags eller för en vecka sedan.

Vi klev i alla fall in ungefär en timme innan de stängde, blev väl mottagna. Nicke slog sig ner i en soffa och blev erbjuden öl, cava, te eller kaffe… och jag fick ett glas cava. Familjär härlig stämning med lättpratade människor. I like!

Tjejen (Gela) som klippte mig var supertrevlig och fick både mig och Nicke och känna oss som hemma.

creative headz creative headz götgatan

Såhär blev det efter klippning och lite slingor. Det är det där med locktång… kanske något att införskaffa och
se om man kan få håret lite roligare. Har dock svårt att se mig stå och fixa varje morgon.

efter frisörbesök

Både jag och Nicke fick varsin goodiebag. Det var inte illa med grejor i dem. En glossybox (som inte är uppackad utan det som är med på bilden är utöver en hel glossybox.

glossybox

Nickes goodiebag samt att även denna glossybox är ouppackad och innehåller massa grejor utöver det som syns på bilden.

glossybox for men

Vill ni komma till en personlig salong med tight och trevlig personal så tycker jag ni skall besöka Creative Headz på Götgatan. Visst, det finns klart billigare alternativ men jag gillade stämningen och personerna som var där idag. Jag kommer absolut gå dit igen även om jag är sjukt dålig på att komma ihåg och ta mig tiden att gå och klippa mig.. skulle behöva en påminnelsefunktion till det.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.FÖLJ MIG PÅ TWITTER


Categories

Archives

Design by lilith.se