Idag kom mitt efterlängtade paket. Snabb leverans. Tror det skickades i fredags och redan framme. En supersnygg FXR Overall, Ranger instinct Aqua/Electric Pink. Var med lite nervositet jag provade den då vi inte var helt säkra på storleken, men en storlek 6 satt som en smäck.

Även en hjälm hade jag beställt. Den skall jag ha när jag kör snöskoter i vinter. Jag har ju bestämt att jag måste ta mig norröver även privat och köra lite. Så nu är det läge att anmäla sig till förarbevis, måste ut och kolla upp på nätet vart man kan gå en kurs. Känns ju bra om man kör “lagligt” även om jag såklart får åka på “snöskotersafari”.

Kläderna och hjälmen har jag köpt HÄR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.FÖLJ MIG PÅ TWITTER


Categories

Archives

Design by lilith.se