Solsken och glädjande utvecklingssamtal

När man kliver av tåget och möts av solsken, blå himmel och snö, kan det bli bättre? Så härligt, solen till och med värmde en aning på kinderna.

Vanligtvis går jag den här vägen vid 7-tiden på morgonen och då är det inte helt ljust ute. Idag var jag senare då vi hade utvecklingssamtal i skolan. Ett mycket positivt sådant, känns så himla kul att gå på dessa samtal nu när vi märker hur bra det går i skolan. Att Melvin dessutom gillar att gå dit (har han i och för sig alltid gillat) känns också positivt. Han fick fina omdömen och låg bra till i alla ämnen. Det enda han måste jobba på är att få till ryggsimmet så han får idrotten godkänd (det måste klaras innan de går ur 6:an om jag förstod det rätt).

Sen har han också ämnen han själv känner att han kan förbättra ytterligare, han var inte helt nöjd med att ligga i godkänd spalten, det känns som han har fullt fokus. Jag är sjukt imponerad av honom.

I övrigt en bra dag på alla sätt och vis, det enda är att dagarna går så fort så det känns som man inte hinner med allting som måste göras på jobbet… men det är en dag imorgon också 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.